ΑρχικήinetΤΕΙΡΕΣΙΑΣ: Ισχυρή σύσταση προς το κοινό για εξυπηρέτηση

ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ: Ισχυρή σύσταση προς το κοινό για εξυπηρέτηση

Η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΑΕ, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 στην Αττική, με στόχο την προστασία της υγείας των πολιτών και των εργαζομένων, καθώς και για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας, απευθύνει ισχυρή σύσταση στο κοινό να επισκέπτεται τα γραφεία της εταιρείας μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού καλώντας στο τηλέφωνο 2103676700.

Τα γραφεία της εταιρείας για τους ίδιους λόγους λειτουργούν μόνον με το απολύτως απαραίτητο για την εκπλήρωση των κρίσιμων υπηρεσιών προσωπικό. Τα υπόλοιπα στελέχη εργάζονται απομακρυσμένα και διαχειρίζονται καθημερινά τα αιτήματα, τις ανάγκες και την επικοινωνία του κοινού.

ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ: ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ή ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ
ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ: Ισχυρή σύσταση προς το κοινό για εξυπηρέτηση μόνο κατόπιν ραντεβού ή εξ αποστάσεως

Επισημαίνεται ότι το γραφείο εξυπηρέτησης κοινού θα συνεχίζει να δέχεται κάθε είδους αιτήσεις των ενδιαφερομένων (πρόσβασης, διόρθωσης, αντίρρησης κλπ) εξ αποστάσεως μέσω:

  • ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αλαμάνας 1, 15125 Μαρούσι, υπόψη Γραφείου Εξυπηρέτησης Κοινού
  • email στην ηλεκτρονική διεύθυνση tiresias@tiresias.gr
  • FAX στο 210 36.76.750.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ στο τηλέφωνο: 2103676700 τις εργάσιμες ημέρες, από 9πμ έως 4μμ ή να επισκεφθείτε το www.tiresias.gr

Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και τη συνεργασία σας σε αυτήν την κοινή προσπάθεια για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας!

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS