ΑρχικήHow ToΠως να αλλάξετε το "server region" στο Discord

Πως να αλλάξετε το “server region” στο Discord

Το Discord επιλέγει αυτόματα ένα server region μέσω του οποίου δρομολογεί τις φωνητικές σας επικοινωνίες. Ωστόσο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η επιλογή ενός διαφορετικού server region βελτιώνει την ποιότητα των φωνητικών συνομιλιών, ειδικά εάν συνομιλείτε με άτομα σε άλλες περιοχές.

Για να αλλάξετε την περιοχή του server σας, πρέπει να είστε διαχειριστής server στον δικό σας server Discord. Όλοι στον ίδιο server χρησιμοποιούν την περιοχή του server για επικοινωνία. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την ενδιάμεση κλήση της περιοχής του server για φωνητικές συνομιλίες direct μηνυμάτων, αλλά αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο στην έκδοση για desktop.

Discord server region

Αλλαγή περιοχής του server Discord σε PC ή Mac

Το interface του Discord είναι πανομοιότυπο σε Windows και macOS. Έτσι, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να αλλάξετε το λεγόμενο server region στην εφαρμογή Discord ή στον ιστότοπο, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που διαθέτετε.

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το Discord και επισκεφθείτε τον server. Κάντε κλικ στο κάτω βέλος δίπλα στον server σας στο επάνω μέρος της λίστας καναλιών στα αριστερά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή ” Server Settings”.

Στην καρτέλα ” Overview”, μπορείτε να προβάλετε διάφορες ρυθμίσεις του server, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας περιοχής του server. Για να αλλάξετε το server region, κάντε κλικ στο ” Change”.

Μια λίστα με τις διαθέσιμες τοποθεσίες εμφανίζεται στο μενού ” Select a Server Region”, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Ινδίας και σε διάφορες τοποθεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για να βελτιώσετε την ποιότητα των φωνητικών συνομιλιών, είναι ίσως καλύτερο να επιλέξετε μια τοποθεσία όσο το δυνατόν πιο κοντά σε εσάς. Ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε πολλές τοποθεσίες για να προσδιορίσετε ποια παρέχει την καλύτερη ποιότητα. Ευτυχώς, κάτι τέτοιο προκαλεί πολύ μικρή διακοπή κατά τη διάρκεια φωνητικών συνομιλιών.

Η νέα περιοχή του server σας θα εφαρμοστεί αυτόματα. Επίσης, τυχόν τρέχουσες φωνητικές συνομιλίες θα μεταφερθούν στο νέο region αμέσως.

Πηγή φωτογραφιών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS