ΑρχικήHow ToΠώς θα μετατρέψετε μεγάλα Twitter threads σε αναγνώσιμη ανάρτηση;

Πώς θα μετατρέψετε μεγάλα Twitter threads σε αναγνώσιμη ανάρτηση;

Εάν είστε τακτικός χρήστης του Twitter, είναι πιθανό να έχετε συναντήσει μεγάλα Twitter threads που βοηθούν το μήνυμα να ξεπεράσει το όριο των 280 χαρακτήρων. Αυτά τα threads χρησιμοποιούνται συχνά για να μοιραστούν μια πλήρη ιστορία ή να παρέχουν υποστηρικτικές πληροφορίες. Αν ωστόσο θέλετε να ακολουθήσετε ή να μοιραστείτε ένα μεγάλο thread για να το κάνετε πιο ευανάγνωστο, υπάρχουν πολλά bots και εργαλεία εκεί έξω που μπορούν να σας το επιτρέψουν.

Twitter Threads

Ακολούθως θα δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή myThreadReader ως πρόγραμμα ανάγνωσης Twitter threads. Υπάρχουν δύο τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε:

Ξετυλίξτε το Twitter thread στον ιστότοπο myThreadReader

1. Ανοίξτε το Twitter thread που θέλετε να ξετυλίξετε και αντιγράψτε τον σύνδεσμο. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, μπορείτε να το κάνετε αυτό πατώντας το κουμπί Κοινή χρήση και επιλέγοντας το Αντιγραφή συνδέσμου σε Tweet.

2. Εάν χρησιμοποιείτε το Twitter στο πρόγραμμα περιήγησης του desktop ή του τηλεφώνου σας, απλώς αντιγράψτε τη διεύθυνση URL από τη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης.

3. Τώρα ανοίξτε τον ιστότοπο myThreadReader.com και εντοπίστε το πλαίσιο στην κορυφή με το κουμπί Read Thread. Επικολλήστε τον σύνδεσμο του thread σας και κάντε κλικ στο Ανάγνωση thread.

4. Το μακρύ thread σας στο Twitter θα ξετυλιχτεί άμεσα σε μια αναγνώσιμη ανάρτηση ιστολογίου.

5. Μπορείτε να μοιραστείτε αυτό το thread με τους φίλους και την οικογένειά σας απευθείας, αντιγράφοντας τη διεύθυνση URL από τη γραμμή διευθύνσεων ή κάντε κλικ στο Tweet this Thread στο κάτω μέρος.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Twitter Thread Reader Bot @myThreadReader

1. Εάν δεν θέλετε να κάνετε την απλή διαδικασία του copy-paste, μπορείτε απλώς να απαντήσετε στο μακρύ thread με το @mythreadreader.

2. Με αυτόν τον τρόπο, το bot θα κάνει tweet έναν σύνδεσμο σε μια αναγνώσιμη ανάρτηση με όλο το περιεχόμενο σε ένα μέρος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS