ΑρχικήinetSecNews app ΔΩΡΕΑΝ λήψη: Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις

SecNews app ΔΩΡΕΑΝ λήψη: Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις

SecNews app: Κάντε Δωρεάν λήψη και ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις Η εφαρμογή του SecNews για Android και iOS είναι εδώ για να μην χάνετε ούτε λεπτό από τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της ασφάλειας και της τεχνολογίας.

Παραμείνετε πάντα ενήμεροι για την επικαιρότητα χωρίς καμία προσπάθεια. Το SecNews app σας παρέχει live news στην οθόνη του κινητού ή iPad σας, όπου και αν βρίσκεστε.  

SecNews app Δωρεάν λήψη και ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις
SecNews app: Δωρεάν λήψη και ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις

Προσαρμόστε την ενημέρωση «στα μέτρα σας». Στο SecNews app έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τις ειδήσεις για τις οποίες θέλετε να ενημερώνεστε.

Η SecNews εμπειρία είναι προσωπικό θέμα. Επιλέξτε από μια γκάμα κατηγοριών, ποιες σας ενδιαφέρουν περισσότερο και απολαύστε την αποκλειστικότητα.

Κάντε άμεσα free download την εφαρμογή για Android και iOS.

REAL TIME NEWS

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα και ενημερωθείτε άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις. Ο κόσμος του internet στην οθόνη του κινητού σας. Θα είστε πάντα ενημερωμένοι για τα πιο καυτά νέα της επικαιρότητας από ο κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο.  Οι ειδήσεις που αξίζει να μην χάσετε και οι εξελίξεις σε θέματα που μας αφορούν όλους.

Ειδήσεις σχετικά με την ασφάλεια από την Ελλάδα και τον κόσμο: hacks, σφάλματα ασφαλείας, online επιθέσεις, διαδικτυακές απάτες, malware και πολλά ακόμα νέα επικαιρότητας. Real time ενημέρωση για hacking επιθέσεις, data breaches σε παγκόσμιο επίπεδο, επικίνδυνες online απάτες, επίδοξους hackers αλλά και tips για την ασφάλεια, security updates, security bugs και χρήσιμες πληροφορίες για ethical hackers και ειδικούς ασφαλείας.

Deeply personalized

Δυνατότητα προσαρμογής ενδιαφερόντων για παρακολούθηση στη ροή ειδήσεών σας: Λάβετε ειδοποιήσεις για έκτακτες ειδήσεις μέσω των SecNews app notifications. Προσαρμόστε τις ειδοποιήσεις ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις και ενδιαφέροντα.

SecNews app Κάντε Δωρεάν λήψη και ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις
SecNews app: Δωρεάν λήψη και ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις

VISUAL EXPIRIENCE

Η εφαρμογή μας διαθέτει την καλύτερη δημοσιογραφία κειμένου, φωτογραφιών και βίντεο. Τα άρθα του Secnews θα σας παρέχουν την ενημέρωση που επιζητάτε εμπλουτισμένα με εικόνες αλλά και σχετικά videos από το κανάλι SecNews TV.

SecNews app: Δωρεάν λήψη και ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις

INTERACTION

Το SecNews app σας δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύεται τα αγαπημένα σας άρθρα. Δεν προλάβατε να διαβάσετε μια αποκλειστική έρευνα της συντακτικής μας ομάδας που σας ενδιαφέρει; Αποθηκεύστε την και επανέρχεστε όσες φόρες θέλετε. Επίσης, μπορείτε να κοινοποιείτε τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν στα social media αλλά και προσωπικά μέσω direct messaging σε φίλους σας. Τέλος, μπορείτε να αφήνετε το δικό σας σχόλιο κάτω από κάθε άρθρο γιατί η γνώμη σας μετράει!

SecNews app Κάντε Δωρεάν λήψη και ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις
SecNews app: Δωρεάν λήψη και ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις

FREE DOWNLOAD

Μπορείτε να κατεβάσετε το SecΝews app εντελώς δωρεάν για iOS και Android συσκευές. Κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο link:

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS