ΑρχικήHow ToΈπεσε το Outlook; Πως να διορθώσετε το σφάλμα

Έπεσε το Outlook; Πως να διορθώσετε το σφάλμα

Ήταν ένα κλασσικό πρωινό – 15 Ιουλίου 2020 – για πολλούς χρήστες των Windows. Ενεργοποίησαν τους υπολογιστές τους – μερικοί από αυτούς ίσως είδαν ότι είχαν λάβει το βράδυ μια ενημέρωση προγράμματος του Outlook – και στη συνέχεια προσπάθησαν να ανοίξουν το email τους στο Outlook … Και ξαφνικά η μέρα τους χάλασε.

Outlook

Πολλοί επαγγελματίες χρήστες του Office 365 διαπίστωσαν ότι η λειτουργία της email υπηρεσίας του Outlook διακόπηκε αμέσως μετά την εκκίνηση. Ώρες αργότερα, η Microsoft παραδέχτηκε στο Twitter ότι πράγματι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ερευνούμε αν μια πρόσφατα εφαρμοσμένη ενημέρωση θα μπορούσε να είναι η πηγή αυτού του ζητήματος. Ως λύση, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Outlook στον ιστό ή το mobile app. Πρόσθετες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο κέντρο διαχείρισης κάτω από τα EX218604 και OL218603.

Αργότερα, η Microsoft δημοσιεύσε στο Twitter ότι “θα κυκλοφορήσει μια λύση για αυτό το ζήτημα και αναμένουμε ότι ο μετριασμός θα φτάσει σε όλους τους πελάτες τις επόμενες ώρες.”

Η αποτυχία φαίνεται να ήταν το αποτέλεσμα της ενημέρωσης του Outlook που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ. Η ενημέρωση είχε ως σκοπό να δώσει στο Outlook, σε όλες τις διαφορετικές εκδόσεις του, τις ίδιες δυνατότητες αλλά προφανώς απέτυχε.

Σύμφωνα με τις προτάσεις στο φόρουμ Reddit Sysadmin, μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα σε τοπικούς υπολογιστές επιστρέφοντας στη μηνιαία κυκλοφορία 20470. Αυτό το κάνετε με τα ακόλουθα βήματα:

Μεταβείτε στη γραμμή εντολών διαχειριστή και πληκτρολογείστε:

cd “\Program Files\Common Files\microsoft shared\ClickToRun”

Στη συνέχεια, τρέξτε, ως διαχειριστής το παρακάτω,

officec2rclient.exe /update user updatetoversion=16.0.12827.20470

Προς το παρόν, δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια γνωστή διόρθωση του Microsoft Windows Installer (MSI).

Αυτή είναι μια γρήγορη προσωρινή λύση που είναι καλύτερη από το τίποτα. Μόλις η Microsoft επιδιορθώσει το πρόβλημα, το οποίο αναμένεται να συμβεί βραχυπρόθεσμα, λογικά θα συνίσταται η επαναφορά της ενημέρωσης μέσω της επίσημης ενημέρωσης κώδικα.

Εάν χρησιμοποιείτε το Outlook ως υπηρεσία, δοκιμάστε, όπως προτείνει η Microsoft, να χρησιμοποιήσετε το web interface του Outlook ή το mobile app.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS