ΑρχικήHow ToΠώς να πληκτρολογήσετε σε πολλές γλώσσες ταυτόχρονα σε Android

Πώς να πληκτρολογήσετε σε πολλές γλώσσες ταυτόχρονα σε Android

Οι άνθρωποι στον σημερινό κόσμο είναι πάρα πολύ εξαρτημένοι από τα smartphone. Παρέχουν πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κυρίως για περιήγηση, γραπτά μηνύματα, εγγραφή κλήσεων, πληκτρολόγηση και άλλες. Κάθε μέρα προστίθεται κάποιο νέο χαρακτηριστικό, με μια από τις τελευταίες προσθήκες να είναι η εφαρμογή πληκτρολογίου.

γλώσσες

Είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον χαρακτηριστικό το οποίο πρακτικά θα σας προσφέρει την δυνατότητα να πληκτρολογήσετε σε πολλές γλώσσες. Πολλές εκπληκτικές δυνατότητες και προσαρμόσιμες επιλογές παρέχονται με τις εφαρμογές πληκτρολογίου. Ενώ πληκτρολογείτε συσκευές Android μπορούν πραγματικά να χειριστούν διαφορετικό τύπο πολύγλωσσης πληκτρολόγησης. Οι εφαρμογές πληκτρολογίου θα σας βοηθήσουν να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφόρων γλωσσών.

Υπάρχουν 2 μέθοδοι με τις οποίες μπορείτε να πληκτρολογήσετε πολλές γλώσσες στη συσκευή σας Android.

Swiftkey πληκτρολόγιο:

Είναι μια εφαρμογή πληκτρολογίου Android με υψηλή βαθμολογία. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το Google Play Store. Με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής, μπορείτε να πληκτρολογήσετε σε πέντε γλώσσες. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή πάνω και κάτω ή εμπρός ή πίσω μεταξύ αυτών των πέντε γλωσσών.

Βήμα 1: Εγκαταστήστε την εφαρμογή Swift Key μετά τη λήψη της από το Play Store.

Βήμα 2: Ανοίξτε την εφαρμογή και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή Γλώσσες. Υπάρχουν πολλές γλώσσες από τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να επιλέξετε. Μπορούν να ληφθούν από οποιοδήποτε είδος πακέτου γλωσσών και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στο πληκτρολόγιο.

Βήμα 3. Εάν θέλετε να εργαστείτε με πολλές γλώσσες, μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα πακέτα γλωσσών ταυτόχρονα. Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταβείτε στο βήμα του πληκτρολογίου και να επιλέξετε τη συγκεκριμένη γλώσσα που θα χρειαστείτε.

Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή SwiftKey για να χρησιμοποιήσετε τις πολλές γλώσσες.

Πως να το κάνετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε καμία εφαρμογή τρίτου μέρους

Η εφαρμογή Google Keyboard μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προεπιλεγμένη εφαρμογή για όλες τις γλώσσες στο smartphone σας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές γλώσσες ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1: Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή Γλώσσα και εισαγωγή. Υπάρχει ένα εικονίδιο με το γρανάζι στο οποίο θα πρέπει να πατήσετε. Βρίσκεται πίσω από την προεπιλεγμένη εφαρμογή πληκτρολογίου. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Input Languages.

Βήμα 2: Μπορείτε να μεταβείτε στη λίστα διαθέσιμων γλωσσών. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε τη γλώσσα που θα χρειαστείτε, από τη λίστα.

Βήμα 3: Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του Πληκτρολογίου Google. Εκεί μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Use Language.

Βήμα 4: Τώρα μπορείτε να ανοίξετε οποιαδήποτε εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Κάτω από τη γραμμή διαστήματος μπορείτε να βρείτε το εικονίδιο Globe. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Globe μία φορά. Αυτό θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τη γλώσσα. Αυτό μπορεί να γίνει χωρίς τη χρήση εφαρμογών τρίτων.

Για να αποκτήσετε πολύγλωσση υποστήριξη, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε άλλες εφαρμογές όπως το Gboard από την Google, το GO Keyboard Lite, το Multiling O Keyboard + emoji και άλλα. Είναι εφαρμογές με πολλά χαρακτηριστικά. Διαθέτουν επίσης emoji και autocorrect χαρακτηριστικά που είναι χρήσιμα στην πολύγλωσση υποστήριξη.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS