ΑρχικήsecurityΟ αμερικανικός στρατός λαμβάνει νέα μέτρα για να σταματήσει τους hackers

Ο αμερικανικός στρατός λαμβάνει νέα μέτρα για να σταματήσει τους hackers

Ο αμερικανικός στρατός εργάζεται και για να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα του cloud migration αλλά και ταυτόχρονα να διασφαλίσει την ασφάλεια των δεδομένων από τους hackers.

Το cloud migration, που επεκτείνεται σε όλη την υπηρεσία με ταχύτητα αστραπής, φυσικά φέρνει μια σειρά από κάποια άνευ προηγουμένου πλεονεκτήματα, όπως πιο πανταχού παρούσα πρόσβαση σε δεδομένα, ευρύτερη ανταλλαγή πληροφοριών και αυτό που θα μπορούσε να ονομαστεί σχεδόν άμεση ικανότητα να κατεβάζουμε τα δεδομένα που απαιτούνται για να λάβουμε γρήγορα κάποιες ευαίσθητες για τις μάχες αποφάσεις. Το πλεονέκτημα του cloud συχνά περιγράφεται ως «συγκεντρωτική» πληροφορία με «αποκεντρωμένη» δικτύωση, εκτέλεση και μετάδοση πληροφοριών.

στρατός hackers

«Τα πυρομαχικά είναι αισθητήρες, τα αεροπορικά οχήματα είναι αισθητήρες… Απλώς βλέπω μια πληθώρα αισθητήρων. Όλα καταλήγουν στα δεδομένα. Όταν μιλάμε για το cloud, πρόκειται να υπάρχει κάποιο μέρος για να μεταφερθούν αυτά τα δεδομένα.», δήλωσε ο στρατηγός John Murray.

Ο Murray και ο ομόλογός του Bruce Jette, εργάζονται για να επιταχύνουν το cloud migration, ενώ αντισταθμίζουν επίσης πρόσθετους κινδύνους ασφαλείας που ενδεχομένως εισάγονται από τη διαδικασία. Εκτός από τη μαζική επιτάχυνση της κρίσιμης δικτύωσης πολέμου, το cloud μπορεί επίσης να παρουσιάσει ευπάθειες λόγω της εκτεταμένης πρόσβασης των πιθανών hacker σε περίπτωση που είναι σε θέση να παραβιάσουν ένα μόνο σημείο εισόδου. Μέρος της απάντησης ή προσέγγισης αυτής της πρόκλησης, που αποσκοπεί στη μεγιστοποίηση του οφέλους στο cloud, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τον κίνδυνο από τους hackers, είναι η εφαρμογή οργάνωσης μεταφοράς δεδομένων και κλιμάκωσης.

«Αν σκέφτεστε τι είναι το cloud, είναι ένας διακομιστής με σκληρούς δίσκους που μπορεί να εκτελεί προγράμματα από απόσταση ή να μεταφέρει δεδομένα μέσω κάποιου δικτύου. Δεν θέλω πάντα να κατεβάζω όλα τα δεδομένα, αλλά μόνο τις πιο κατάλληλες πληροφορίες », δήλωσε ο Jette στο The National Interest σε μια συνέντευξη.

Επίσης, ως μέρος αυτής της πλήρους εξίσωσης, υπάρχουν περιπτώσεις όπου η χρήση του cloud μπορεί να έχει πρόσθετα οφέλη ασφαλείας μέσω ενημερώσεων λογισμικού και αυξημένης εικονικοποίησης. Προχωρώντας πέρα ​​από μια πιο μοναδική εστίαση στην περιμετρική ασφάλεια ή το hardware, οι πρωτοβουλίες στον κυβερνοασφάλεια μπορούν να έχουν ευρεία εμβέλεια στο cloud μέσω εικονικοποιημένων βελτιώσεων. Στην ουσία, οι αναβαθμίσεις λογισμικού μπορούν να επηρεάσουν ένα ολόκληρο δίκτυο σε σχέση με μια πιο περιορισμένη εφαρμογή.

Ο Jette, ο οποίος επιβλέπει κάπου μεταξύ 600 και 800 προγραμμάτων acquisition, μίλησε για τη μακροχρόνια προσπάθεια να αλλάξουν τα συστήματα έτσι ώστε να είναι πιο ανθεκτικά στις απειλές του κυβερνοχώρου.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS