ΑρχικήReviewsΟ νέος 870 QVO SSD της Samsung θα φτάνει τα 8TB!

Ο νέος 870 QVO SSD της Samsung θα φτάνει τα 8TB!

870 QVO SSD: H Samsung Electronics παρουσίασε το νέο quad-level cell (QLC) solid-state drive (SSD) με χωρητικότητα έως 8ΤΒ, για τους χρήστες των υπολογιστών.

samsung ssd
Ο νέος 870 QVO SSD της Samsung θα φτάνει τα 8TB!

Παρόλο που η εταιρεία φημίζεται για τις premium επωνυμίες στον τομέα των SSD, η σειρά QVO είναι γνωστή για δύο πράγματα: τιμές βασισμένες στο budget και υψηλή χωρητικότητα. Με τα νέα μοντέλα, η εταιρεία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αγορά των χαμηλού κόστους SSD, με μεγάλη χωρητικότητα και λογικές τιμές.

Ο νέος 870 QVO SATA SSD έρχεται σε 4 εκδοχές: 1ΤΒ, 2ΤΒ, 4ΤΒ και 8ΤΒ με τις τιμές τους να είναι στα $130, $250, $500 και $900 αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τη Samsung, ο νέος της SSD συνδυάζει βελτιωμένη απόδοση και μεγαλύτερη χωρητικότητα. Η εταιρεία τόνισε μάλιστα ότι είναι ένα εξαιρετικό προϊόν τόσο για τους απλούς χρήστες όσο και για επαγγελματίες.

Η ιστορία των QVO ξεκινάει το Νοέμβριο του 2018, με την κυκλοφορία του πρώτου χαμηλού κόστους QLC SSD, 860 QVO, χωρητικότητας 4ΤΒ.

Ο 870 QVO έχει αλλεπάλληλες ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης που φτάνουν μέχρι και 560Mbps και 530Mbps αντίστοιχα. Επιπλέον, έρχεται με την «Intelligent TurboWrite technology», η οποία προσαρμόζει το buffer size στο βέλτιστο επίπεδο που μπορεί να φτάσει, εντός του χώρου του δίσκου που διατίθεται για χρήση. “Αυτό θα του επιτρέψει να διατηρεί τα επίπεδα απόδοσης στην κορυφή”, σύμφωνα με την Samsung.

Επίσης, οι τυχαίες ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης θα φτάνουν τα 98.000 IOPS (input/output operations per second) και 88.000 ΙΟΡS.

870 QVO SSD
Ο νέος 870 QVO SSD της Samsung θα φτάνει τα 8TB!

Τέλος, έχει αναβαθμιστεί και το Magician 6, ώστε να προσφέρει μια πιο άνετη εμπειρία και ο 870 QVO να παρέχει 2.880ΤΒ endurance rating στα συνολικά bytes εγγραφής.

Κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι η Samsung θα προσφέρει επίσης εγγύηση τριών χρόνων για τον 870 QVO SSD.

Η δουλειά της εταιρείας πάνω στη μνήμη υπολογιστών ήταν αυτή που έφερε τα περισσότερα κέρδη στο πρώτο τρίμηνο. Είναι από τις λίγες επιχειρήσεις, που παρά την πανδημία Covid-19, αναμένεται να συνεχίσει να έχει υψηλά κέρδη, λόγω της αυξημένης ζήτησης σε κέντρα δεδομένων.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS