ΑρχικήTop PicksMicrosoft Office με €29.39 και Windows 10 με €8.88!

Microsoft Office με €29.39 και Windows 10 με €8.88!

Microsoft Office με €29.39 και Windows 10 με €8.88:Η μεγαλύτερη καλοκαιρινή προσφορά του 2020 είναι εδώ! Με το O2keys Summer Sale 2020, αποκτήστε πρόσβαση σε μοναδικές προσφορές. Μπορείτε να λάβετε έως και 55% ΕΚΠΤΩΣΗ σε όλα τα Microsoft keys. Ρίξτε μια ματιά στις προσφορές που ακολουθούν και φροντίστε να επωφεληθείτε πριν να είναι αργά.

Γνωρίστε το O2keys.com

Το O2keys.com είναι μια διεθνής διαδικτυακή αγορά που πουλά smartphone, λογισμικό και αξεσουάρ. Παρέχουν ποιοτικά προϊόντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος σε πελάτες από όλο τον κόσμο. Όταν αγοράζετε οτιδήποτε από το O2keys, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πραγματοποιείτε συναλλαγές με μια παγκόσμια διαδικτυακή αγορά που σας προσφέρει εξαιρετικές προσφορές και 100% ικανοποίηση.

Προσφορές O2keys Summer Sale 2020

Είστε έτοιμοι για υπέροχες προσφορές; Στοιχηματίζουμε ότι δεν θα τις βρείτε πουθενά αλλού. Επιλέξτε έναν από τους τρόπους πληρωμής μέσω διαδικτύου (Πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες Visa & Master card, PayPal κ.λπ.) για την παραγγελία σας και αποκτήστε άμεση πρόσβαση στην αγορά σας. Επιλέξτε οποιαδήποτε προσφορά από τις παρακάτω σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Microsoft Office με €29.39 και Windows 10 με €8.88!

Έκπτωση 55% στο MS Office

Χρειάζεστε μόνο τα MS Office; Εξασφαλίστε έκπτωση 55% με κωδικό κουπονιού: SOK55 σε οποιοδήποτε λογισμικό MS Office που θέλετε να αγοράσετε.  Ακολουθούν οι προσφορές για τα MS office:

Microsoft Office με €29.39 και Windows 10 με €8.88!

Έκπτωση 40% σε λειτουργικό σύστημα Windows

Αποκτήστε έκπτωση 40% σε όλα τα Window OS keys που πωλούνται. Για να επωφεληθείτε από την έκπτωση, απλώς χρησιμοποιήστε τον κωδικό “SOK40” κατά το check out. Ζητήστε την έκπτωσή σας σήμερα, πριν να είναι αργά. Με την ευρεία γκάμα των MS Office & Windows OS software keys που διατίθενται, σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνατε.

Οι παραπάνω προσφορές είναι έγκυρες μόνο κατά τη διάρκεια του O2keys Summer Sale 2020 και δεν θα τις βρείτε πουθενά αλλού. Λοιπόν, τι περιμένετε; Παραγγείλετε σήμερα!

Έχετε ερωτήσεις;

Χρειάζεστε βοήθεια πριν ή μετά την παραγγελία; Παρακαλούμε στείλτε email στο support@o2keys.com ανά πάσα στιγμή και η εξυπηρέτηση πελατών του O2keys.com είναι στη διάθεσή σας.

*Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών του O2keys.com, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας. Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS