ΑρχικήinetΈξυπνο δαχτυλίδι εντοπίζει συμπτώματα COVID-19 σε παίκτες του NBA

Έξυπνο δαχτυλίδι εντοπίζει συμπτώματα COVID-19 σε παίκτες του NBA

Η σεζόν ξεκινά ξανά για το NBA και μαζί με αυτή έρχεται και ένα νέο gadget που θα βοηθήσει τους παίκτες να παραμείνουν υγιείς.

NBA

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης των ΗΠΑ, θα χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του Walt Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα για την επανέναρξη της σεζόν. Κι όπως έγινε γνωστό, οι παίκτες θα χρησιμοποιούν ένα νέο wearable για να παρακολουθούν την υγεία τους και να εντοπίζουν συμπτώματα του COVID-19.

Το wearable, είναι ένα έξυπνο δαχτυλίδι που ονομάζεται Oura και μπορεί να παρακολουθεί τη θερμοκρασία, τον καρδιακό παλμό, τους ρυθμούς ύπνου και τον αναπνευστικό ρυθμό και θα προσφερθεί στους παίκτες του ΝΒΑ, όπως αναφέρθηκε από την ιστοσελίδα CBS Sports την Πέμπτη.

Το έξυπνο δαχτυλίδι θα παρέχει έγκαιρα προειδοποιητικά σημάδια εάν ένας παίκτης κινδυνεύει να προσβληθεί από τον κορωνοϊό σύμφωνα με το The Athletic, όπως προκύπτει από ένα memo του NBPA.

Η επανέναρξη της σεζόν του ΝΒΑ έχει προγραμματιστεί για τις 30 Ιουλίου και σύμφωνα με πληροφορίες, οι παίκτες θα διαμένουν σε τρία ξεχωριστά θέρετρα του Disney World. Θα παίξουν παιχνίδια στις εγκαταστάσεις του ESPN Wide World of Sports.

Κάποιοι επεσήμαναν ωστόσο, ότι ίσως μια καλύτερη χρήση του έξυπνου δαχτυλιδιού Oura θα ήταν να δοθεί σε εργαζόμενους της πρώτης γραμμής, όπως γιατρούς, νοσοκόμες, ιατρικό προσωπικό και εκπαιδευτικούς. Το NBA δεν έχει κάνει ακόμα κάποια δήλωση σχετικά με το όλο ζήτημα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS