ΑρχικήReviewsΤο Surface Neo ίσως αυξάνει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου σας

Το Surface Neo ίσως αυξάνει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου σας

Neo

Με τα γεγονότα που συνταράσουν τον πλανήτη τον τελευταίο καιρό, οι εταιρείες τεχνολογίας έχουν αναγκαστεί να καθυστερήσουν την κυκλοφορία των νέων προϊόντων τους. Το ίδιο συνέβη και με τα Windows 10X αλλά και το Surface Neo με διπλή οθόνη της Microsoft, τα οποία η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσουν τελικά το επόμενο έτος. Το πιο μικρό Surface Duo ωστόσο, αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Πρόσφατα όμως κυκλοφόρησαν κάποιες πληροφορίες, οι οποίες αφορούν τα νέα Surface Neo και Duo. Ο χρήστης WalkingCat δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter που ισχυρίζεται ότι δείχνει τον εσωτερικό έλεγχο των συσκευών διπλής οθόνης της Microsoft.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένα άτομο κρατάει μία συσκευή Surface Neo και χρησιμοποιείται μία διεπαφή υπολογιστή-εγκεφάλου για να συλλέξει δεδομένα ενώ το άτομο χρησιμοποιεί τη συσκευή.

Το βίντεο απεικονίζει τις προσπάθειες και τις δοκιμές της εταιρείας, προκειμένου να καταστήσει τη συσκευή όσο το δυνατόν πιο φιλική προς το χρήστη. Για να το πετύχει αυτό, ελέγχει και αναλύει παράγοντες όπως την ένταση στο χέρι του ατόμου που κρατάει τη συσκευή και το κατά πόσο έχει καλή ψυχολογία όταν την κρατάει με το ένα χέρι.

Η Microsoft χρησιμοποιεί επίσης τα δεδομένα εγκεφαλικής δραστηριότητας για να αναλύσει τις βελτιώσεις στην παραγωγικότητα, όταν ένα άτομο χρησιμοποιεί το Surface Neo και το Surface Duo. Το βίντεο λέει ότι μια συσκευή διπλής οθόνης ενεργοποιεί περισσότερη νευρική δραστηριότητα στον εγκέφαλο από μια συσκευή με μονή οθόνη και βοηθά στην καλύτερη επεξεργασία των πληροφοριών.

Η Microsoft παρουσίασε πέρυσι το μοντέλο διπλής οθόνης Surface Neo, μαζί με διάφορες περιστάσεις στις οποίες θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο. Όπως για παράδειγμα ότι ένας χρήστης θα μπορούσε να παρακολουθεί μία ταινία στη μία οθόνη και ταυτόχρονα να ανταλλάσσει μηνύματα με τους φίλους τους από την άλλη.

Όπως αναφέρει βέβαια το βίντεο, αυτό δε σημαίνει ότι οι συσκευές με μονή οθόνη θα παραγκωνιστούν. Υπάρχουν καταστάσεις στις οποίες μία τέτοια συσκευή είναι πιο χρήσιμη.

Φυσικά θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την επίσημη κυκλοφορία των υπολογιστών με διπλή οθόνη, ώστε να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε σωστά τις δυνατότητες που μπορούν να μας προσφέρουν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS