Πέμπτη, 28 Μαΐου, 20:33
Αρχική inet Το Surface Neo ίσως αυξάνει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου σας

Το Surface Neo ίσως αυξάνει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου σας

Neo

Με τα γεγονότα που συνταράσουν τον πλανήτη τον τελευταίο καιρό, οι εταιρείες τεχνολογίας έχουν αναγκαστεί να καθυστερήσουν την κυκλοφορία των νέων προϊόντων τους. Το ίδιο συνέβη και με τα Windows 10X αλλά και το Surface Neo με διπλή οθόνη της Microsoft, τα οποία η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσουν τελικά το επόμενο έτος. Το πιο μικρό Surface Duo ωστόσο, αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Πρόσφατα όμως κυκλοφόρησαν κάποιες πληροφορίες, οι οποίες αφορούν τα νέα Surface Neo και Duo. Ο χρήστης WalkingCat δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter που ισχυρίζεται ότι δείχνει τον εσωτερικό έλεγχο των συσκευών διπλής οθόνης της Microsoft.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένα άτομο κρατάει μία συσκευή Surface Neo και χρησιμοποιείται μία διεπαφή υπολογιστή-εγκεφάλου για να συλλέξει δεδομένα ενώ το άτομο χρησιμοποιεί τη συσκευή.

Το βίντεο απεικονίζει τις προσπάθειες και τις δοκιμές της εταιρείας, προκειμένου να καταστήσει τη συσκευή όσο το δυνατόν πιο φιλική προς το χρήστη. Για να το πετύχει αυτό, ελέγχει και αναλύει παράγοντες όπως την ένταση στο χέρι του ατόμου που κρατάει τη συσκευή και το κατά πόσο έχει καλή ψυχολογία όταν την κρατάει με το ένα χέρι.

Η Microsoft χρησιμοποιεί επίσης τα δεδομένα εγκεφαλικής δραστηριότητας για να αναλύσει τις βελτιώσεις στην παραγωγικότητα, όταν ένα άτομο χρησιμοποιεί το Surface Neo και το Surface Duo. Το βίντεο λέει ότι μια συσκευή διπλής οθόνης ενεργοποιεί περισσότερη νευρική δραστηριότητα στον εγκέφαλο από μια συσκευή με μονή οθόνη και βοηθά στην καλύτερη επεξεργασία των πληροφοριών.

Η Microsoft παρουσίασε πέρυσι το μοντέλο διπλής οθόνης Surface Neo, μαζί με διάφορες περιστάσεις στις οποίες θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο. Όπως για παράδειγμα ότι ένας χρήστης θα μπορούσε να παρακολουθεί μία ταινία στη μία οθόνη και ταυτόχρονα να ανταλλάσσει μηνύματα με τους φίλους τους από την άλλη.

Όπως αναφέρει βέβαια το βίντεο, αυτό δε σημαίνει ότι οι συσκευές με μονή οθόνη θα παραγκωνιστούν. Υπάρχουν καταστάσεις στις οποίες μία τέτοια συσκευή είναι πιο χρήσιμη.

Φυσικά θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την επίσημη κυκλοφορία των υπολογιστών με διπλή οθόνη, ώστε να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε σωστά τις δυνατότητες που μπορούν να μας προσφέρουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

LIVE NEWS

Οι αναβαθμίσεις και τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 10 2004!

Από σήμερα ξεκίνησε η κυκλοφορία της νέας ενημερωμένης έκδοσης των Windows 10, γνωστή ως "Windows 10 2004" ή "Windows 10 May 2020",...

Ποιες είναι οι αγαπημένες γλώσσες προγραμματισμού για το 2020;

Το Stack Overflow, ένα από τα μεγαλύτερα sites για programming Q&A, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα από το Developer...

Η γερμανική κυβέρνηση προτρέπει τους χρήστες του iOS να διορθώσουν τα κρίσιμα ελαττώματα της εφαρμογής Mail

Η γερμανική ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο προέτρεψε σήμερα τους χρήστες iOS να εγκαταστήσουν αμέσως τις ενημερώσεις ασφαλείας iOS και iPadOS που...

Instagram: Ενίσχυση εισοδήματος δημιουργών με διαφημίσεις στο IGTV

To Instagram φέρνει διαφημίσεις και στο IGTV, με το 55% των εσόδων να διατίθεται στους δημιουργούς. Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε την...

Τα Windows 10 2004 συνοδεύονται από υποστήριξη Wi-Fi 6 και WPA3

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα Windows 10, έκδοση 2004 συνοδεύονται από υποστήριξη Wi-Fi 6 και WPA3 για gigabit ταχύτητες και καλύτερη απόδοση,...

Το CoreOS Container Linux της Red Hat φτάνει στο τέλος του

Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον Benjamin Gilbert, τεχνικό του Fedora CoreOS, η υποστήριξη του CoreOS Container Linux,...

Ο Donald Trump απειλεί να κλείσει τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης

Όπως δήλωσε σε ένα πρόσφατο tweet του, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, σκοπεύει να αλλάξει τον...

Αγωγή στη Google για τις πρακτικές παρακολούθησης χρηστών

Η Google δέχτηκε μια αγωγή από τον γενικό εισαγγελέα της Αριζόνα, Mark Brnovich, σχετικά με τις πρακτικές...

Michigan State University: Δέχτηκε ransomware επίθεση!

Οι hackers που βρίσκονται πίσω από το NetWalker ransomware, γνωστό και ως Mailto, ανακοίνωσαν ότι έχουν μολύνει...

Linux Kodachi: Κυκλοφόρησε η έκδοση v7.0 με πολλές νέες εφαρμογές

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Linux Kodachi. Αν και δεν είναι αρκετά γνωστό, το λειτουργικό αυτό...