ΑρχικήTop PicksΟι 10 καλύτερες Hacker Search Engines για το 2020

Οι 10 καλύτερες Hacker Search Engines για το 2020

Hacker

Οι μηχανές αναζήτησης είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για να βρίσκουν οι χρήστες τις πληροφορίες που χρειάζονται από το διαδίκτυο. Μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα και να ανακαλύψουν ή να παρακολουθήσουν δεδομένα. Παρακάτω θα βρείτε συγκεντρωμένες τις 10 κορυφαίες Hacker Search Engines.

10 καλύτερες Hacker Search Engines

Shodan

Αυτή η μηχανή αναζήτησης σάς βοηθά να εξερευνήσετε συσκευές που συνδέονται στο Διαδίκτυο, όπως Webcams, servers, routers, συσκευές ασφαλείας, συσκευές Internet of Things και άλλες.

GreyNoise Visualizer

Πρόκειται για ένα πλαίσιο που εξετάζει και συγκεντρώνει πληροφορίες από ολόκληρο το Διαδίκτυο και επιτρέπει επίσης τη στοχευμένη σάρωση και την παρακολούθηση της ροής των επιθέσεων.

WiGLE

Αυτή η μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιείται για τη χαρτογράφηση ασύρματου δικτύου. Συγχωνεύει τις πληροφορίες των απομακρυσμένων συστημάτων παγκοσμίως σε μια βάση δεδομένων.

Censys

Αυτή η μηχανή αναζήτησης σάς βοηθά να λάβετε τα δεδομένα που χρειάζεστε για να ελέγξετε τις απειλές και να βελτιώσετε τη γενική ασφάλεια. Βοηθά στην εύρεση ανοιχτών θυρών και υπηρεσιών που παρακολουθούν τις θύρες.

Hunter

Αυτή η μηχανή αναζήτησης βοηθά να ανακαλύψετε διευθύνσεις email και να σας δείχνει πολλές συνδέσεις που λειτουργούν σε έναν οργανισμό. Είναι η καλύτερη μηχανή αναζήτησης για ανίχνευση email.

Pipl

Αυτές οι μηχανές αναζήτησης αναγνωρίζουν τα άτομα πίσω από αριθμούς τηλεφώνου ή διευθύνσεις email. Προσδιορίζουν ή ανακαλύπτουν τα πάντα για ένα άτομο, όπως το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα στοιχεία επικοινωνίας, τα προσωπικά στοιχεία, τα επαγγελματικά δεδομένα και άλλα.

PublicWWW

Αυτή η μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιείται για πηγαίο κώδικα, όπως εάν θέλετε να ελέγξετε ή να εντοπίσετε υπογραφές, αλφαριθμητικά αποσπάσματα και λέξεις-κλειδιά σε ιστοσελίδα HTML, JS και CSS Code.

Zoom Eye

Αυτή η μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιείται στον κυβερνοχώρο για την καταγραφή δεδομένων ιστότοπων, συσκευών, στοιχείων και άλλων. Χρησιμοποιείται για την ανίχνευση υπηρεσιών και των συστατικών τους, επομένως είναι πολύ χρήσιμο για τους ερευνητές που θέλουν να αναγνωρίζουν τα συστατικά και τις επιβλαβείς ευπάθειες.

HIBP

Αυτή η μηχανή αναζήτησης είναι γνωστή ως “Have I Been Powned”. Pwn. Χρησιμοποιείται για να εντοπιστεί εάν ο λογαριασμός σας έχει πέσει θύμα παραβίασης δεδομένων.

OSINT Framework

Το OSINT ορίζεται και ως πλαίσιο Open Source Intelligence, που σημαίνει ότι συγκεντρώνει τις πληροφορίες από διαθέσιμες στο κοινό πηγές για χρήση στην αξιολόγηση πληροφοριών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS