ΑρχικήTop PicksuTorrent: το "πιο δημοφιλές BitTorrent Client" για το 2020

uTorrent: το “πιο δημοφιλές BitTorrent Client” για το 2020

uTorrent

Είναι σίγουρο ότι όλοι γνωρίζουν το uTorrent, είτε επειδή το χρησιμοποιούν είτε επειδή έχουν ακούσει να γίνεται λόγος γι’ αυτό. Πρόκειται για το πιο δημοφιλές πρόγραμμα Client του BitTorrent στον κόσμο, όπως αναφέρει το TorrentFreak.

Πριν από μία δεκαετία, το TorrentFreak κυκλοφόρησε άλλη μια έκθεση σχετικά με το μερίδιο αγοράς που κατέχουν τα προγράμματα torrent client και πάλι το uTorrent κατείχε την κορυφαία θέση, όπως και σήμερα.

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση σχετικά με το μερίδιο αγοράς των BitTorrent client, το uTorrent βρίσκεται στην πρώτη θέση με ένα τεράστιο ποσοστό 68,6% για τον Μάρτιο του 2020. Η δεύτερη θέση καταλαμβάνεται από ένα άλλο γνωστό torrent client γνωστό ως BitTorrent.

Είναι ενδιαφέρον ότι και τα δύο προγράμματα client ανήκουν στην BitTorrent Inc. και είναι σχεδόν ίδια όσον αφορά τα χαρακτηριστικά τους, εκτός από την εμφάνισή τους. Ωστόσο, το πιο δημοφιλές πρόγραμμα Mac client για τη λήψη torrents είναι το Transmission, αφού το uTorrent για Mac έχει διακοπεί.

Προκειμένου να μπορέσουν να ανακαλύψουν τους σωστούς αριθμούς, η TF συνεργάστηκε με το IKnowWhatYouDownload και ανέλυσαν πάνω από 25 εκατομμύρια συνδέσεις BitTorrent που έγιναν σε μία μόνο ημέρα.

Όπως έγινε φανερό, το uTorrent ήταν ο αδιαμφησβήτητος νικητής και υπάρχουν αρκετοί λόγοι πίσω από αυτή τη νίκη. Πρώτο και κυριότερο είναι η φήμη του προγράμματος, το οποίο ξεκίνησε πρώτη φορά το 2005 και έκτοτε έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την συμπάθεια των χρηστών του. Δεύτερον, η επιτυχία του uTorrent θα μπορούσε να αποδοθεί στην ελεύθερη φύση του και στο χαμηλό αποτύπωμα αποθήκευσης.

Αναμφίβολα, το uTorrent είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα torrent client που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος δωρεάν, για να βρει torrents και Magnet links και τα στατιστικά στοιχεία φαίνεται πως υποστηρίζουν αυτό το γεγονός.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS