ΑρχικήUpdatesfloppy: Συνεχίζει να υποστηρίζεται από το kernel του Linux

floppy: Συνεχίζει να υποστηρίζεται από το kernel του Linux

floppy: Συνεχίζει να υποστηρίζεται από το kernel του Linux: Οι περισσότεροι φοιτητές ή προγραμματιστές νέας γενιάς μπορεί να μην έχουν χρησιμοποιήσει floppy στη ζωή τους. Αλλά αυτό δεν ισχύει για όσους γεννήθηκαν τη δεκαετία του ’90. Η υποστήριξη των δισκετών σήμερα έχει σταματήσει και αντικαταστάθηκε από άλλα μέσα αποθήκευσης.

Για αυτόν τον λόγο,  μας κάνει εντύπωση ότι ο πυρήνας του Linux συνεχίζει να βελτιώνει την υποστήριξή του. Πριν την ανακοίνωση του kernel 5.7, έρχεται ένα patch με 586 γραμμές κώδικα.

Συνεχίζει κάποιος να χρησιμοποιεί floppy;

Η απάντηση στο ερωτημα εάν κάποιος συνεχίζει να χρησιμοποιεί την τεχνολογία του 90 είναι «Ναι», γι ‘αυτό και το Linux εξακολουθεί να προσθέτει αλλαγές. Αν και οι σύγχρονες συσκευές απορρίπτουν πλήρως το floppy και υποστηρίζουν μόνο σκληρούς δίσκους ή USB, κάποιοι άνθρωποι ακόμα έχουν παλιούς υπολογιστές για τους οποίους αυτός είναι ο πιο βολικός τρόπος μεταφοράς δεδομένων. Επομένως, οι ενημερώσεις του floppy μπαίνουν στον πυρήνα, βελτιώνοντας την αρχιτεκτονική ARM με άλλες αλλαγές.

Εντωμεταξύ, ο πυρήνας του Linux ήδη περιλαμβάνει κάποιον κώδικα για το AMD Zen 3 και τον νέο exFAT driver, ο οποίος λογικά θα γίνει πλήρης στην έκδοση του Kernel 5.7.

Επομένως, εάν προτιμάτε το flοppy, να ξέρετε ότι ο πυρήνας του Linux συνεχίζει να παρέχει υποστήριξη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS