ΑρχικήinetΣήμερα θα ήταν τα 65α γενέθλια του Steve Jobs!

Σήμερα θα ήταν τα 65α γενέθλια του Steve Jobs!

Ο συνιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος της Apple, γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου και αν δεν είχε πεθάνει το 2011 σε ηλικία 56 ετών, σήμερα θα γιόρταζε τα 65α γενέθλια του. Ο Steve Jobs ίδρυσε την Apple μαζί με τον Steve Wozniak το 1976 και βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της επανάστασης των προσωπικών υπολογιστών με μηχανές όπως το Apple 1, το Apple II και το original Macintosh.

Ο Jobs απομακρύνθηκε από την Apple το 1985 μετά από διαφωνίες με τον τότε διευθύνοντα σύμβουλο John Sculley, και μετά την αναχώρησή του, η Apple πέρασε δύσκολες στιγμές και ήταν στο χείλος της αποτυχίας. Ο Jobs επέστρεψε στην Apple το 1997 μετά την εξαγορά της εταιρείας NeXT και κατάφερε  να οδηγήσει την εταιρεία στην απίστευτη επιτυχία που απολαμβάνει σήμερα.

Πολλά από τα πιο σημαντικά προϊόντα της Apple αναπτύχθηκαν υπό την ηγεσία του Jobs, όπως το iPod, το iPhone, το iPad, το iTunes, το App Store, το MacBook, το iMac και πολλά άλλα. Οι σχεδιαστικές φιλοσοφίες του και η προσπάθεια για τελειότητα συνεχίζουν να διαμορφώνουν την Apple ακόμη και τώρα, εννέα χρόνια μετά το θάνατό του.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, δηλώνει συχνά ότι το DNA του Jobs – το γούστο του, η σκέψη του, η αφοσίωσή του στη σκληρή δουλειά και η επιθυμία του για καινοτομία – θα είναι πάντα η βάση της Apple.

Steve Jobs

Δεν υπάρχει ούτε ένα προϊόν της Apple στην αγορά που δεν έχει επηρεαστεί από τον Steve Jobs, και αυτό επεκτείνεται ακόμη και σε πολλά προϊόντα που δεν ανήκουν στην Apple. Τα smartphones σήμερα είναι έτσι, επειδή ο Steve Jobs οδήγησε την ανάπτυξη του all-screen no-keyboard iPhone το 2007.

Εκατομμύρια ζωές έχουν βελτιωθεί από τις συσκευές Apple, ενώ τα iPhones, iPads και Mac της Apple είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στον πλανήτη. Η Apple έχει πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια ενεργές συσκευές σε όλο τον κόσμο, κάτι που είναι εκπληκτικό και υπάρχουν πάντα νέα και συναρπαστικά έργα στον ορίζοντα.

Νέα iPhones κυκλοφορούν σε ετήσια βάση, τα iPads είναι πλέον τόσο ισχυρά όσο οι υπολογιστές, οι υπολογιστές Mac βελτιώνονται συνεχώς και η Apple εργάζεται σε ενδιαφέρουσες μελλοντικές τεχνολογίες όπως τα ακουστικά AR / VR ή ακόμη και ένα αυτοκίνητο.

Όπως πάντα, οι φαν της Apple σε όλο τον κόσμο θα γιορτάσουν τα γενέθλια του Steve Jobs και όλα τα επιτεύγματά του και επίσης να περιμένουμε να ακούσουμε από στελέχη της Apple όπως ο Tim Cook κάποια δήλωση, ο οποίος συχνά τιμά τον Jobs στα γενέθλιά του.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS