ΑρχικήinetΗ Apple είναι έτοιμη να λανσάρει το 7ης γενιάς iPod Touch

Η Apple είναι έτοιμη να λανσάρει το 7ης γενιάς iPod Touch

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν αποκαλύπτουν το iPod νέας γενιάς, αλλά σύμφωνα με την τυπική προσέγγιση της Apple, δεν έχουμε καμία υπόδειξη ότι η εταιρεία θα μπορούσε να εργάζεται σε μια τέτοια συσκευή.

Apple

Όμως, όπως φαίνεται, το 7ης γενιάς iPod είναι πιο κοντά από όσο νομίζουμε και υπάρχει μια καλή πιθανότητα να δούμε μια οθόνη με ουσιαστικά κανένα πλαίσιο, λίγο ή πολύ σαν το iPhone XS.

Ένα εικονίδιο που ανακαλύφθηκε στο iOS 12.2 beta 4 από τον Jonathan Mitchell δείχνει τον πιθανό σχεδιασμό του επερχόμενου iPod, χωρίς ένα εμφανές home button. Είναι ενδιαφέρον ότι η συσκευή δεν φαίνεται να διαθέτει ούτε μια εγκοπή, οπότε υπάρχει μια πιθανότητα η Apple να εγκαταλείψει ορισμένα χαρακτηριστικά έναντι του iPhone.

Λεπτομέρειες σχετικά με πιθανή ημερομηνία λανσαρίσματος της νέας γενιάς iPod touch δεν είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή, αλλά η Apple θα διεξάγει νέα εκδήλωση στις 25 Μαρτίου στα κεντρικά της γραφεία. Πολλοί εικάζουν ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για την Apple να ανακοινώσει το νέο iPod, ειδικά επειδή η εταιρεία χρησιμοποιεί συνήθως την εκδήλωση του Σεπτεμβρίου για την αποκάλυψη αποκλειστικά των νέων iPhone.

Είναι περιττό να σας πούμε να λαμβάνετε υπόψιν τις πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη, ειδικά επειδή υπάρχουν ενδείξεις ότι θα μπορούσε να είναι ψευτικές.

Για παράδειγμα, το λογότυπο του iPod touch δεν φαίνεται να είναι κεντροθετημένο, πράγμα που θα ήταν ένα απροσδόκητο ατύχημα σχεδιασμού από την Apple δεδομένης της προσοχής που δίνει η Apple σε τέτοιες λεπτομέρειες.

Επιπλέον, η έλλειψη σύγχρονων χαρακτηριστικών, όπως το Face ID και η εγκοπή, θέτει ερωτήματα σχετικά με την προσέγγιση της Apple στο νέο iPod, ειδικά επειδή η Cupertino είναι τόσο πρόθυμη να φέρει το σύστημα αναγνώρισης προσώπου σε όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές.

Αναμείνετε περισσότερες σχετικές πληροφορίες κατά τις προσεχείς εβδομάδες καθώς πλησιάζουμε στην πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS