ΑρχικήReviewsΚυκλοφόρησε το Honor Magic 2 3D με 3D μπροστινή κάμερα

Κυκλοφόρησε το Honor Magic 2 3D με 3D μπροστινή κάμερα

HonorΗ Honor αποκάλυψε (στην Κίνα) μια νέα παραλλαγή του Honor Magic 2, η οποία ονομάζεται Honor Magic 2 3D.

Το Honor Magic 2 3D διαθέτει μια 3D κάμερα στο μπροστινό μέρος, η οποία αντικαθιστά τον αισθητήρα βάθους 2MP που βρίσκεται στο Magic 2. Προσφέρει τρισδιάστατη σάρωση και ασφαλή αναγνώριση προσώπου ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το smartphone διαθέτει slider σχεδιασμό. Αν σύρετε το slider  θα εμφανιστούν τρεις κάμερες (16MP, 2MP και 2MP) στο μπροστινό μέρος. Στο πίσω μέρος υπάρχουν επίσης τρεις κάμερες (16MP, 16MP και 24MP).

Ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η παρουσία ενός συστήματος ψύξης που βασίζεται στο γραφένιο και βοηθάει στην καλύτερη διάχυση της θερμότητας έτσι ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα ακόμα και αν το τηλέφωνο χρησιμοποιείται πάρα πολλές ώρες.

Το smartphone διαθέτει AMOLED οθόνη Full HD + 6,39 ιντσών. Τροφοδοτείται από επεξεργαστή Kirin 980 και διαθέτει 8GB μνήμη RAM και 512GB ενσωματωμένη αποθήκευση. Υποστηρίζεται από μια μπαταρία 3.500mAh με γρήγορη φόρτιση 40 W και τρέχει το Magic UI 2.0, που βασίζεται στο Android 9.0 Pie.

Επιπλέον, το smartphone διαθέτει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Είναι ενδιαφέρον το ότι δεν υπάρχει υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και υποδοχή microSD.

Το Honor Magic 2 3D κοστίζει 5.799 CNY και είναι διαθέσιμο μέσω του V-Mall.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS