Παρασκευή, 10 Απριλίου, 05:27
Αρχική inet Ο Σόρος υποστηρίζει ότι το Facebook βοηθά στην επανεκλογή του Trump

Ο Σόρος υποστηρίζει ότι το Facebook βοηθά στην επανεκλογή του Trump

Σόρος

Ο Σόρος ζητά την άμεση αντικατάσταση του Mark Zuckerberg ως επικεφαλής του Facebook, καθώς όπως ισχυρίζεται έχει κάνει μία μυστική συμφωνία με τον Donald Trump, ώστε να μην ελέγχει τις προεκλογικές διαφημιστικές καμπάνιες του, με στόχο το κέρδος.

Όπως αναφέρουν οι New York Times, ο Σόρος ισχυρίστηκε ότι υπάρχει μία άτυπη συμφωνία μεταξύ του Trump και του Zuckerberg: «Το Facebook θα βοηθήσει τον Πρόεδρο Trump να επανεκλεγεί και ο κ. Trump με τη σειρά του θα υπερασπιστεί το Facebook από τις ρυθμιστικές αρχές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.»

Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόδειξη για τα λεγόμενά του είναι ότι ο Zuckerberg είχε μία συνάντηση με τον Πρόεδρο Trump, τέσσερις μήνες πριν, στις 19 Σεπτεμβρίου 2019. Επιπλέον η άρνηση του Zuckerberg να ελέγξει τις πολιτικές διαφημίσεις «έχει ανοίξει την πόρτα για ψευδείς, ακραίες και προσβλητικές δηλώσεις.» Προφανώς αυτό θα ανοίξει το δρόμο για τον Πρόεδρο Trump, ώστε να χρησιμοποιήσει παραπληροφόρηση, προκειμένου να επηρεάσει την κοινή γνώμη και να κερδίσει το δεύτερο γύρο των εκλογών.

Ο Σόρος αναφέρεται στο Facebook ως εταιρεία μέσων ενημέρωσης και όχι ως “πλατφόρμα“, που σημαίνει ότι θα πρέπει να λογοδοτεί για όλα όσα αναρτά.

Προτείνει ότι τόσο ο Zuckerberg όσο και ο Sandberg πρέπει να αντικατασταθούν, αφού ο μόνος τους στόχος όπως λέει είναι το κέρδος, χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες.

- Advertisement -

Ο Τζωρτζ Σόρος αναμένει πολλά από τον επικεφαλής του Facebook. Παρ’ όλα αυτά, ο Mark Zuckerberg δεν μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία.

Γι ‘αυτό το λόγο άλλωστε ο Zuckerberg έχει δηλώσει ότι χαιρετίζει τους κυβερνητικούς κανονισμούς. Με τον τρόπο αυτό, το Facebook δεν χρειάζεται να βρει λύσεις σε προβλήματα που δεν καταλαβαίνει και η ευθύνη γι’ αυτό μετατοπίζεται εκτός του οργανισμού.

Φυσικά, ο Σόρος υποστηρίζει ότι ο επικεφαλής του Facebook αποσκοπεί στο να βοηθήσει τον Trump να επανεκλεγεί, πράγμα το οποίο δεν είναι κάτι που μπορεί να αποδειχθεί.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

loopfs: Θα μπορούσε να είναι το νέο σύστημα αρχείων του Linux;

Το Linux υποστηρίζει αρκετά συστήματα αρχείων, όπως EXT4, F2FS, Btrfs και XFS. Αυτά τα συστήματα επαρκούν όταν...

Έρευνα: Οι έφηβοι προτιμούν τα iPhones από τα κινητά Samsung

Σύμφωνα με έρευνα που διεξάγεται κάθε έξι μήνες με στόχο να καταγράψει τις συνήθειες των εφήβων, oι νέοι δεν επιλέγουν κινητά Samsung....

Bill Gates: Τα σχολεία ανοίγουν το φθινόπωρο και η οικονομία καταστρέφεται

Ο Bill Gates πιστεύει ότι τα σχολεία θα μπορέσουν να ανοίξουν το φθινόπωρο, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Becky Quick στο CNBC.

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: Εκπαιδευτικά προγράμματα και ψυχαγωγικές δράσεις από το σπίτι για παιδιά 4-12 ετών και όλη την οικογένεια

Εκπαιδευτικά προγράμματα και ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά και οικογένειες, στις οποίες μπορούν συμμετάσχουν από το σπίτι, προσφέρει το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου...

Microsoft: Κυκλοφόρησε τις ενημερώσεις του Απριλίου 2020 για το Office

Η Microsoft κυκλοφόρησε τις non-security ενημερώσεις του Απριλίου 2020 για το Microsoft Office, οι οποίες περιλαμβάνουν διορθώσεις για σφάλματα καθώς και βελτιώσεις...

To νέο Cheetah mode της Τesla προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις

Το νέο Cheetah mode στο μοντέλο Tesla S ωθεί το ηλεκτρικό αυτοκίνητο από 0 στα 100 χλμ / ώρα γρηγορότερα από ότι...

Tails 4.5: Κυκλοφόρησε η νέα, πιο ασφαλής έκδοση!

Tails 4.5: Κυκλοφόρησε η νέα, πιο ασφαλής έκδοση- Το Tails, είναι ένα live λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο...

Windows 10 λειτουργία βοηθά στη διαγραφή άχρηστων αρχείων και apps

Τα Windows 10 θα διευκολύνουν τη διαγραφή άχρηστων αρχείων και apps, παρουσιάζοντάς τα μαζεμένα σε μια λίστα.

Cloudflare: Σταματά να χρησιμοποιεί το reCAPTCHA της Google!

Η Cloudflare ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί το reCAPTCHA της Google και θα μεταβεί σε έναν νέο πάροχο εντοπισμού bot που...

Το Google Stadia Pro προσφέρεται δωρεάν για δύο μήνες! Ώρα για video games!

Η κατάσταση που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα λόγω κορωνοϊού, είναι μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις των...