ΑρχικήsecurityΆντρας "χάκαρε" ταινία της Disney και έκανε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου...

Άντρας “χάκαρε” ταινία της Disney και έκανε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου στην κοπέλα του

πρόταση γάμουΈχουμε ακούσει πολλές ρομαντικές ιστορίες με ευφάνταστες και δημιουργικές προτάσεις γάμου. Αλλά η συγκεκριμένη πρόταση γάμου είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη και πολλές γυναίκες θα τη ζήλευαν.

Πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι ένα νεαρό ζευγάρι, ο Lee Loechler και η Sthuthi David. Ο Lee αποφάσισε να κάνει μια πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, που θα την θυμάται για πάντα. Την πήγε στο θέατρο για να δουν την αγαπημένη της Disney ταινία, Η Ωραία Κοιμωμένη. Η Sthuthi ούτε που φανταζόταν ότι ο αγαπημένος της είχε ξοδέψει 6 μήνες για να τροποποιήσει την χαρακτηριστική σκηνή της ταινίας (που ο πρίγκιπας ξυπνά την ωραία κοιμωμένη), αλλάζοντας τα πρόσωπα των δύο χαρακτήρων ώστε να μοιάζουν με τα δικά τους.

Η έκπληξη της κοπέλας και οι εκφράσεις της (στο βίντεο που ακολουθεί) αποδεικνύουν ότι δεν είχε καμία ένδειξη για το τι την περίμενε και αυτό κάνει την όλη κατάσταση ακόμα πιο εκπληκτική. Η στιγμή που κλέβει την παράσταση είναι αυτή που ο πρίγκιπας πετάει το δαχτυλίδι αρραβώνων και αυτό «καταλήγει στα χέρια» του Lee!

Ολόκληρη η πρόταση – οι αλλαγές στην ταινία, τα αστεία με την καρδιά (η David είναι καρδιολόγος) η έκπληξη της κοπέλας όταν αντιλαμβάνεται ότι όλη η οικογένεια και οι φίλοι τους βρίσκονται εκεί- είναι τέλεια! Δείτε παρακάτω:

Άντρες προσέξτε! Ο Lee Loechler έχει ανεβάσει υψηλά τον πήχη!

Τα σχόλια όσων είδαν το βίντεο είναι ξεκαρδιστικά:

“Αυτός ο τύπος το τερμάτισε”, είπε κάποιος.

“Ήθελα να κάνω πρόταση γάμου στην κοπέλα μου στο πάρκινγκ του Starbucks, όπου της είπα πρώτη φορά ότι την αγαπώ. Τώρα δεν ακούγεται εντυπωσιακό”, είπε ένας άλλος.

“Έκανα πρόταση γάμου στη σύζυγό μου μπροστά στο Κάστρο της Disney, στο Ορλάντο, και πάντα ένιωθα περήφανος. Μέχρι τώρα. Πραγματικά, είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις που έχω δει ποτέ, μπράβο”.

“Είμαι ένας «κρύος», κυνικός μπάσταρδος, αλλά αυτός ο τύπος μου ζέστανε την καρδιά με όλη αυτή τη σκληρή προσπάθεια”, είπε ένας άλλος.

Ας ευχηθούμε τα καλύτερα στο νέο ζευγάρι. Να έχετε μια ευτυχισμένη ζωή!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS