ΑρχικήinetΗ παρουσίαση του Snapdragon 865 αναμένεται το Δεκέμβριο

Η παρουσίαση του Snapdragon 865 αναμένεται το Δεκέμβριο

Snapdragon

Το Snapdragon Tech Summit της Qualcomm, το οποίο φέτος έχει προγραμματιστεί για τις 3 Δεκεμβρίου, είναι ένα ετήσιο event που διοργανώνεται από την εταιρεία με σκοπό την παρουσίαση των νέων προϊόντων της. Στην περσινή ετήσια συνάντησή της, η Qualcomm παρουσίασε το Snapdragon 855 για mobile συσκευές. Επίσης αποκάλυψε το μόντεμ Snapdragon X50 μαζί με την μονάδα κεραίας QTM052 mmWave, που υπάρχει στα περισσότερα smartphone που έχουν δυνατότητα 5G στις μέρες μας. Ακόμα, η εταιρεία παρουσίασε και το Qualcomm Spectra 380 – τον πρώτο επεξεργαστή ISP στον κόσμο με ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη.

Περεταίρω, η Qualcomm παρουσίασε και την πλατφόρμα Snapdragon 8cx για υπολογιστές, για τη νέα γενιά υπολογιστών Always on, Always Connected. Το νέο τσιπ διαθέτει 4 × 4 Kryo 495 CPU πυρήνες με ένα μεγαλύτερο σύστημα και L3 cache που επιτρέπει ταχύτερο multitasking. Όσον αφορά το πεδίο των γραφικών, το τσιπ διαθέτει τη νέα GPU Adreno 680, υποσχόμενη διπλάσια απόδοση και εξοικονόμιση ενέργειας κατά 60% σε σύγκριση με το Snapdragon 850. Είναι η πιο ισχυρή πλατφόρμα που έχει έχει μέχρι τώρα δημιουργηθεί από την Qualcomm.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα τις ημερομηνίες για το Snapdragon Tech Summit 2019 και είναι σίγουρο ότι αναμένεται να παρουσιαστούν εξαιρετικά νέα προϊόντα. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 3 Δεκεμβρίου στο Maui της Χαβάης. Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα προϊόντα που πιστεύεται ότι θα ανακοινωθούν από την εταιρεία, είναι το νέο chip Snapdragon 8xx (πιθανότατα το Snapdragon 865) για mobile πλατφόρμες.

Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό η Qualcomm να παρουσιάσει τις προόδους που έχει επιτύχει στο ISP, αλλά και ένα αναβαθμισμένο μόντεμ 5G. Και καθώς οι φορητοί υπολογιστές που διαθέτουν Snapdragon 8cx, έχουν μόλις αρχίσει να κυκλοφορούν στην αγορά, η εταιρεία μπορεί επίσης να ανακοινώσει κάποιες βελτιώσεις για την desktop πλατφόρμα στο φετινό γεγονός.

Προς το παρόν το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε την έναρξη του ετήσιου event της Qualcomm, για να δούμε τι καινούριο έχει να μας προσφέρει η εταιρεία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS