ΑρχικήHow ToΠώς να δημιουργήσετε ένα slideshow στο TikTok;

Πώς να δημιουργήσετε ένα slideshow στο TikTok;

Το TikTok είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, αλλά αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε, είναι ότι δεν περιορίζεται στη δημιουργία βίντεο. Σας επιτρέπει, επίσης, να δημιουργήστε ένα slideshow χρησιμοποιώντας φωτογραφίες, μουσική και διάφορα άλλα εφέ που προσφέρει η εφαρμογή. Είναι μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα slideshow στο TikTok στο iPhone ή το Android τηλέφωνό σας.

TikTok slideshow

Δημιουργήστε μια παρουσίαση φωτογραφιών στο TikTok

Τα slideshows στοTikTok λειτουργούν σχεδόν το ίδιο με τα βίντεο. Επιλέγετε τις φωτογραφίες που θα συμπεριλάβετε στο slideshow σας, προσθέτετε ένα μουσικό κομμάτι, εφαρμόζετε αυτοκόλλητα και οποιαδήποτε άλλα εφέ και δημοσιεύετε το slideshow σας.

Δείτε επίσης: TikTok: Δοκιμάζει το AI chatbot Taco!

  • Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στο iPhone ή το Android τηλέφωνό σας και πατήστε το σύμβολο “+” (συν) στην κάτω γραμμή.
  • Πατήστε “Upload” για να προσθέσετε φωτογραφίες από το smartphone σας.
  • Στην επόμενη οθόνη, στο επάνω μέρος, επιλέξτε “Photos“, ώστε να βλέπετε μόνο φωτογραφίες και όχι άλλο περιεχόμενο. Βρείτε τις εικόνες που θέλετε να προσθέσετε στο TikTok slideshow σας.
  • Για να προσθέσετε μια φωτογραφία, στην επάνω δεξιά γωνία της φωτογραφίας, πατήστε το εικονίδιο του κύκλου. Κάντε αυτό για όλες τις φωτογραφίες που θέλετε να προσθέσετε στην παρουσίασή σας. Το TikTok θυμάται τη σειρά με την οποία επιλέγετε τις φωτογραφίες σας και θα τις προσθέτει με την ίδια σειρά στο slideshow σας.
  • Αφού επιλέξετε τις φωτογραφίες που θέλετε, στην κάτω γραμμή της εφαρμογής, πατήστε “Next (X)” (όπου “Χ” είναι ο αριθμός των επιλεγμένων φωτογραφιών).
  • Το TikTok θα μετατρέψει τις φωτογραφίες σας σε swipe slideshow. Για να προσθέσετε ή να αλλάξετε τη μουσική για αυτό το slideshow, πατήστε το εικονίδιο μουσικής και επιλέξτε το κομμάτι που προτιμάτε.

Δείτε επίσης: TikTok: Μήνυση στη Μοντάνα επειδή απαγόρευσε την εφαρμογή

  • Εδώ, μπορείτε να προσθέσετε άλλα στοιχεία όπως αυτοκόλλητα και φίλτρα στην παρουσίασή σας. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε τις διάφορες επιλογές επεξεργασίας που είναι διαθέσιμες στο δεξί παράθυρο της εφαρμογής. Στη συνέχεια, στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας, πατήστε “Next“.
  • Θα οδηγηθείτε στη σελίδα “Post“. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να προσθέσετε μια περιγραφή για την παρουσίασή σας. Μπορείτε, ακόμα, να κάνετε tag στα άτομα, να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου της ανάρτησής σας και να διαμορφώστε άλλες επιλογές.
  • Για να δημοσιεύσετε το slideshow σας στο TikTok, στην κάτω γραμμή της εφαρμογής, πατήστε “Post“.

Αυτό ήταν! Οι ακόλουθοί σας μπορούν να δουν αυτήν την παρουσίαση φωτογραφιών στο προφίλ σας!

Δείτε επίσης: Πώς θα μετατρέψετε τα YouTube video σας σε TikTok

Το TikTok είναι ένα από τα πιο δημοφιλή social media των τελευταίων ετών. Με εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο, έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε στο διαδίκτυο. Όπως φαίνεται, η εφαρμογή προσφέρει πολλές περισσότερες επιλογές απ’ ό,τι νομίζετε!

Πηγή: www.howtogeek.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS