ΑρχικήinetAnirok 9.6.0.5 Ελληνικό ημερολόγιο δωρεάν για όλους

Anirok 9.6.0.5 Ελληνικό ημερολόγιο δωρεάν για όλους

Το Anirok είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του Adman Calendar που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από 8 χρόνια.
Η αναβαθμισμένη εφαρμογή – ημερολόγιο είναι γραμμένη από την αρχή σε μια νέα γλώσσα προγραμματισμού, με ένα πιο όμορφο περιβάλλον και πιο ευανάγνωστο τρόπο. Έχουν προστεθεί αλλά και αφαιρεθεί κάποιες λειτουργίες οι οποίες κάνουν το πρόγραμμα ακόμα πιο προσιτό στον τελικό χρήστη.Anirok

Για την σωστή λειτουργία του απαιτούνται δύο βασικά:

– Να υπάρχει εγκαταστημένη η εφαρμογή .DotNet framework 3.5. Οι περισσότεροι υπολογιστές σήμερα είναι ενημερωμένοι με αυτή την εφαρμογή. Σε περίπτωση που δεν την έχετε εγκαταστημένη μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το παραπάνω link . Επίσης το πρόγραμμα στην πρώτη του εκτέλεση ελέγχει αν υπάρχει αυτή η λειτουργία και σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει σας εμφανίζει ανάλογο μήνυμα.

– Επίσης η μορφή της ημερομηνίας πρέπει να έχει την μορφή «μέρα/μήνας/έτος», π.χ. αν η ημερομηνία είναι 12 Νοεμβρίου 2019 το σύστημά μας πρέπει να έχει την εξής μορφή 12/11/2019. Κατά την πρώτη εκτέλεση του προγράμματος ελέγχει την μορφή ημερομηνίας και να διαπιστωθεί ότι είναι διαφορετική βγαίνει μήνυμα πως θα πρέπει να αλλαχτεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ η αλλαγή της μορφής ημερομηνίας θα είναι μόνιμη στο σύστημά σας. Σε περίπτωση που θέλετε να την αλλάξετε θα πρέπει να πάτε στον Πίνακα ελέγχου.

Στο Anirok θα βρείτε πληροφορίες όπως:

-Την ερμηνεία της ημέρας
-Την εικόνα του Αγίου που γιορτάζει
-Την φάση και την ηλικία της σελήνης
-Την εικόνα της σελήνης
-Την εποχή
-Το ζώδιο (με επιλογή και τα κινέζικο ζώδιο). Και στις δυο υπάρχει η ερμηνεία τους
-Με επιλογή το παλαιό ημερολόγιο-Με επιλογή το Αρχαίο Ελληνικό ημερολόγιο (κατά προσέγγιση) με την ερμηνεία προέλευσης ονομασίας στους μήνες.
-Παγκόσμια γεγονότα
-Εικόνες από επίσημες αργίες
-Εορτολόγιο
-Ειδοποίηση αλλαγής ώρας
-Παγκόσμιες ημέρες
-Συνοπτικό ημερολόγιο
-Πληροφορίες για το πότε πέφτει το Πάσχα
-Επιλογές για εκκίνηση με την έναρξη των Windows
-Επιλογή για να είναι στο tray.
-Υπενθύμιση / Ατζέντα

Το πρόγραμμα είναι βασισμένο στο Ελληνικό Ορθόδοξο ημερολόγιο και συμβατό σε λειτουργικό Windows XP, 7, 8, με προϋπόθεση να υπάρχει η έκδοση .DotNetFramework 3.5 και πάνω.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και “τρέξετε” το πρόγραμμα θα σας ζητηθεί ένας κωδικός. Ο δημιουργός της Εφαρμογής σας παρακαλεί να στείλετε ένα email στο: anirok@yahoo.gr ώστε να σας αποστείλουν τον κωδικό ενεργοποίησης.

____________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS