ΑρχικήReviewsΤο νέο smartphone με το εντελώς ασυνήθιστο σχήμα

Το νέο smartphone με το εντελώς ασυνήθιστο σχήμα

smartphone

Ένα νέο smartphone, με ένα εντελώς διαφορετικό σχέδιο, κατασκευάστηκε από τον δημιουργό του λειτουργικού συστήματος Android, Andy Rubin. Ο ίδιος δημοσίευσε εικόνες της συσκευής, που δείχνουν ένα μακρόστενο smartphone με μεταλλικό φινίρισμα, το οποίο φαίνεται να αλλάζει χρώματα όταν το κοιτάζεις από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Και παρόλο που ο διευθύνων σύμβουλος της Essential δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με το πότε θα μπορούσε να κυκλοφορήσει, ούτε ανέφερε κάποιο χαρακτηριστικό του, έγραψε τη λεζάντα “Νέο UI για ριζικά διαφορετικό παράγοντα μορφής” στο tweet του.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες που δημοσιεύτηκαν, το τηλέφωνο έχει ένα εξόγκωμα στο πίσω μέρος, που φαίνεται ότι είναι η κάμερά του. Έχει τέσσερα διαφορετικά μεταλλικά φινιρίσματα και χρώματα που φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα.

Το μακρόστενο τηλέφωνο έχει πολύ ψηλό UI που εμφανίζει τις εφαρμογές σαν κάρτες με μεγάλα κουμπιά. Υπάρχει ένα μεγάλο κουμπί καθώς και κουμπιά έντασης στη δεξιά πλευρά, μαζί με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Το τηλέφωνο διαθέτει επίσης μία μόνο κάμερα στην πίσω πλευρά του.

Όσον αφορά στην μπροστινή κάμερα, το επόμενο smartphone της Essential φαίνεται να έχει υιοθετήσει τον σχεδιασμό pinhole. Προηγούμενες αναφορές υποδεικνύουν ότι το επόμενο τηλέφωνο της Essential μπορεί να έρθει με μια φωτογραφική μηχανή κάτω από την οθόνη. Ίσως τα σχέδια αυτά να καταργηθούν ή να αναβληθούν για το μέλλον.

Δεν γνωρίζουμε το επίσημο όνομα του τηλεφώνου, αλλά η Essential το ονομάζει ‘Project GEM’.

Ο Rubin αποκάλυψε το πρώτο τηλέφωνο Essential πριν από δύο χρόνια, το οποίο όμως δεν έκανε καλές πωλήσεις. Πέρυσι, η εταιρεία ακύρωσε ένα δεύτερο μοντέλο που κατασκεύασε και μάλιστα αναφέρθηκε ότι απέλυσε το 30% του προσωπικού της.

Δεδομένων αυτών των γεγονότων, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τα πάει αυτή η συσκευή στην αγορά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS