Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 05:00
Αρχική security Τί είναι το malware flux; Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω;

Τί είναι το malware flux; Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω;

Τα malware ήταν πάντα πρόβλημα για τον κόσμο του cybersecurity. Το cybersecurity βασίζεται σε software-based αρχιτεκτονικές και κατασκευάζονται σε εύκολα προσβάσιμες γλώσσες, όπως η C ++ και η SQL. Αυτό έχει δώσει τεράστια πλεονεκτήματα στους hacker για την οικοδόμηση λογισμικού malware. Στη συνέχεια, θα αναλύσουμε τι είναι το malware flux.

malware flux

Malware flux, είναι μια σχετικά απλή διαδικασία η οποία στην ουσία κρύβει το malware σε trojans. Τα Trojans δεν σταματούν κατ ‘ανάγκην από τις αρχιτεκτονικές του cybersecurity, αλλά κυρίως απομονώνονται μέχρι να συνδεθούν με άλλες συγκεκριμένες απειλές. Πιο απλά, σε πρώτη ανάγνωση ένα σύνολο από spyware κρατούν στην ουσία απασχολημένο το antivirus, ενώ το καλά κρυμμένο malware επιτίθεται στο σύστημα. Μια τέτοια επίθεση, μοιάζει ιδιαίτερα με τις επιθέσεις DDoS.

Αν τώρα αναρωτιέστε, πως μπορείτε να καταλάβετε πότε συμβαίνει η επίθεση, η λύση για την ώρα είναι μια.

Ο καλύτερος τρόπος για να προσδιορίσετε εάν ένα malware flux εφαρμόζεται σε Trojans, είναι χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα software και scripts. Εάν είστε σχετικά εξοικειωμένοι με τον προγραμματισμό, θα ξέρετε ότι οι γλώσσες που χρησιμοποιούνται συνήθως για την δημιουργία ιών, είναι η C ++ και η Java. Έτσι, επειδή είναι γλώσσες που σχετίζονται με αντικείμενα, είναι δυνατό να εντοπιστούν σφάλματα χρησιμοποιώντας εύκολα κατανοητά εργαλεία.

Για να εντοπιστεί αμέσως το malware flux το οποίο είναι συμπιεσμένο σε μικρά αρχεία που είναι κρυμμένα σε trojans, είναι υποχρεωτική η εγκατάσταση ενός εργαλείου εντοπισμού σφαλμάτων σε ένα cybersecurity software, καθώς αυτό θα εντοπίσει πού είναι το κακόβουλο λογισμικό.

malware flux

Πιο πάνω αναφέραμε ότι οι γλώσσες προγραμματισμού που συνθέτουν ένα malware είναι object-related. Αυτό στην ουσία σημαίνει, ότι κάθε block αλλάζει αυτόματα για ένα σύνολο κανόνων που του δίνεται. Αυτό σημαίνει, ότι εάν αναλύσετε έναν ιό(malware-spyware), μόλις εντοπίσετε ποιο είναι το block που αλλάζει την κατάσταση των υπολοίπων μπορείτε να το σταματήσετε.

Για να αποφύγετε τώρα οποιοδήποτε malware flux, πρέπει να ενημερώνετε το εγγενές λογισμικό. Αν και το malware flux είναι ένα εξαιρετικά περίπλοκο θέμα που σχετίζεται με κώδικα, είναι βέβαιο ότι μπορείτε να απομονώσετε, να προσδιορίσετε και δυνητικά να εξοντώσετε οποιαδήποτε cybersecurity απειλή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

LIVE NEWS

00:02:18

Πώς να προσθέσετε το YouTube κανάλι ή το Instagram σας στο TikTok

Το TikTok, μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων για τη δημιουργία και την ανάρτηση μίνι-βίντεο, έχει αποκτήσει μια μεγάλη βάση...

Γνώστα website σαρώνουν τους υπολογιστές των επισκεπτών τους

Πολλά γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα website χρησιμοποιούν ένα script προστασίας από απάτες, το οποίο σαρώνει τον τοπικό υπολογιστή σας για προγράμματα απομακρυσμένης...

Google Chrome: Νέο “anti-notification spam” σύστημα από τον Ιούλιο

Η Google ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ενεργοποιήσει το νέο της "anti-notification spam" σύστημα στο Chrome, με την...

Η Amtrak επαναφέρει τους κωδικούς πρόσβασης των χρηστών μετά από παραβίαση δεδομένων

Η National Railroad Passenger Corporation (Amtrak) αποκάλυψε μια παραβίαση δεδομένων που οδήγησε στην έκθεση προσωπικών πληροφοριών ορισμένων μελών του Guest Rewards.

Οι διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ καθυστερούν την εκδήλωση για το Android 11

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η εκδήλωση για την παρουσίαση των χαρακτηριστικών του νέου Android 11 από την Google...

Η Cisco παραβιάστηκε μέσω εκμετάλλευσης των SaltStack servers

Η Cisco είπε σήμερα ότι ορισμένοι από τους servers υποστήριξης Cisco Virtual Internet Routing Lab Personal Edition (VIRL-PE) παραβιάστηκαν με εκμετάλλευση κρίσιμων...

Valak Malware: Κλέβει δεδομένα από Microsoft Exchange Servers

Το 2019, το Valak Malware παρατηρήθηκε για πρώτη φορά, ως malware loader. Πρόσφατα όμως, έγινε γνωστό ότι...

Συσκευή “anti-5G” που κοστίζει $ 350 είναι απλά ένα USB stick

Οι φαν των θεωριών συνωμοσίας 5G έχουν ήδη αγοράσει ένα κλειδί USB anti-5G με τιμή 350 $ που φαίνεται να είναι...

Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης

Αποκτήστε τα Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης: Αυτή τη περίοδο οι ώρες εργασίας από το σπίτι είναι...

Διέρρευσαν δεδομένα 47,5 εκατομμυρίων χρηστών του Truecaller

Η εφαρμογή Truecaller, βοηθά στον εντοπισμό των ανώνυμων κλήσεων και προσφέρει την επιλογή επισήμανσης των spammers.