ΑρχικήHow ToFile Converter: Μετατροπή αρχείων κατευθείαν από την εξερεύνηση των Windows

File Converter: Μετατροπή αρχείων κατευθείαν από την εξερεύνηση των Windows

Το File Converter είναι ένα ελεύθερο πρόγραμμα για Windows, ανοιχτού κώδικα, που μετατρέπει μια ποικιλία μορφών αρχείων μέσω του μενού της εξερεύνησης των Windows κάνοντας δεξί κλικ.

Converter

Υπάρχουν πολλοί μετατροπείς αρχείων που είναι διαθέσιμοι τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και εκτός σύνδεσης. Το File Converter, είναι ένα από αυτά, αλλά επιπλέον προσφέρει την ευκολία της άμεσης μετατροπής αρχείων κάνοντας δεξί κλικ επάνω σε ένα αρχείο και επιλέγοντας τι μετατροπή θέλετε να κάνετε.

Είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Κάνετε δεξί κλικ σε ένα αρχείο (ή πολλά αρχεία) στο Windows File Explorer, επιλέγετε το File Converter και από το υπομενού που θα ανοίξει επιλέγετε τη μορφή αρχείου που θέλετε. Ανοίγει ένα παράθυρο που δείχνει την πρόοδο της μετατροπής και κλείνει όταν ολοκληρωθεί. Βέβαια οι γνώστες επεξεργασίας της registry μπορούν να εισάγουν στο μενού του Explorer όποια εντολή και μενού θέλουν, αλλά απλά εδώ αυτά γίνονται όλα αυτόματα.

Τα μετατραπέντα αρχεία αποθηκεύονται στον ίδιο φάκελο με το αρχείο προέλευσης και έχουν το ίδιο όνομα με διαφορετική επέκταση. Ο Μετατροπέας αρχείων δεν θα εμφανιστεί στο μενού περιβάλλοντος, εάν κάνετε δεξί κλικ σε ένα αρχείο που δεν υποστηρίζεται, γεγονός που κρατά το μενού περιβάλλοντος καθαρό από περιττά στοιχεία.

Ο Μετατροπέας αρχείων λειτουργεί με αρχεία ήχου, βίντεο, εικόνας και εγγράφων και υποστηρίζει αυτές τις μορφές:

Ήχοι
Μορφές Εξόδου: flac, aac, ogg, mp3, wav
Μορφές εισόδου: 3gp, aiff, ape, avi, bik, cda, flac, flv, m4a, mkv, wma, wmv

Βίντεο
Μορφές εξόδου: WebM, mkv, mp4, OGV, avi, gif
Μορφές εισόδου: 3gp, avi, BIK, flv, gif, m4v, mkv, mp4, mpeg, mov, OGV, WebM, WMV

Εικόνα
Μορφές εξόδου: png, jpg, ico, webp
Μορφές εισόδου: bmp, exr, ico, jpg, jpeg, png, psd, svg, tiff, tga, webp, pdf, doc*, docx*, odt*, odp*, ods*, ppt*, pptx*, xls*, xlsx*
(το Microsoft Office θα πρέπει να εγκατασταθεί για να λειτουργήσει το Office)

Έγγραφα
Μορφή εξόδου: pdf
Μορφές εισόδου: doc*, docx*, odt*, odp*, ods*, ppt*, pptx*, xls*, xlsx*, bmp, exr, ico, jpg, jpeg, png, psd, svg, tiff, tga

Ο μετατροπέας αρχείων μπορεί να προσαρμοστεί χρησιμοποιώντας το μενού προγραμμάτων των Windows, αν και οι προεπιλογές δεν θα πρέπει να προβληματίσουν τους περισσότερους χρήστες. Είναι ελαφρύ, γρήγορο και πολύ χρήσιμο.

Εκτελείται σε Windows Vista/7/8 και 10, και σε εγκαταστάσεις των 32 bit και 64 bit. τα αρχεία εγκατάστασης (.msi) είναι καθαρά σύμφωνα με το VirusTotal. Ton πηγαίο κώδικα μπορείτε να τον δείτε στο GitHub .

Κάντε λήψη του File Converter από εδώ

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS