ΑρχικήinetFacebook Dating: Ναι αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται εσωτερικά!

Facebook Dating: Ναι αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται εσωτερικά!

Facebook Dating: Δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του προϊόντος στο συνέδριο προγραμματιστών F8, το Facebook φέρεται να δοκιμάζει εσωτερικά το νέο προϊόν με τους υπαλλήλους του. Facebook Dating
Η ανεξάρτητη ερευνήτρια εφαρμογών Jane Manchun Wong, η οποία αποκαλύπτει πολύ συχνά νέα χαρακτηριστικά του Facebook, με την επεξεργασία του πηγαίου κώδικα, βρήκε στοιχεία για τις δοκιμές της νέας υπηρεσίας του Facebook και τα δημοσίευσε την Παρασκευή στο Twitter.
Η εταιρεία από την άλλη επιβεβαίωσε στο The Verge ότι το προϊόν δοκιμάζεται μέσα στην εφαρμογή του Facebook, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω.
Το Facebook φέρεται να ζήτησε από τους υπαλλήλους του να χρησιμοποιήσουν ψεύτικα δεδομένα για την δημιουργία παράλληλων προφίλ που σχεδιάζει να τα διαγράψει πριν από την επίσημη κυκλοφορία της υπηρεσίας.
Να αναφέρουμε ότι μπορεί η υπηρεσία Dating στο Facebook να δοκιμάζεται εσωτερικά αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κυκλοφορήσει και στο κοινό. Τα προϊόντα ανακοινώνονται συχνά με βάση τις πληροφορίες που συλλέγονται κατά τη διάρκεια των δοκιμών.
Η κυκλοφορία μιας τέτοιας υπηρεσίας από το Facebook θα καθιστούσε την εταιρεία μια άμεση δύναμη στην αγορά του online romance. Η χρηματιστηριακή τιμή του Match Group, η οποία διαθέτει δημοφιλείς εφαρμογές Dating, (OKCupid και Tinder), υποχώρησε κατά 17 τοις εκατό την ημέρα που ανακοινώθηκε το Facebook Dating.
Όπως περιγράφεται στις εικόνες που δημοσίευσε η Jane Manchun Wong, το Facebook Dating θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό προφίλ. Όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία για να δείτε το προφίλ κάποιου άλλου, θα σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε μαζί του.
Η εταιρεία περιγράφει επίσης ένα χαρακτηριστικό που θα σας επιτρέπει να κάνετε ορατό το προφίλ σας σε άτομα που θέλουν να παρακολουθήσουν το ίδιο event με εσάς. Στόχος φυσικά η δημιουργία περισσότερων σχέσεων εκτός σύνδεσης.
_________________________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS