ΑρχικήHow ToShareTube : Παρακολουθήστε βίντεο στο YouTube σε συγχρονισμό με τους φίλους σας

ShareTube : Παρακολουθήστε βίντεο στο YouTube σε συγχρονισμό με τους φίλους σας

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε και να σχολιάζετε βίντεο στο YouTube σε ταυτόχρονη θέαση με τους φίλους σας, τότε το ShateTube είναι το εργαλείο που χρειάζεστε.

Η πιο προφανής μέθοδος για να πείτε σε ένα φίλο σας να δει ένα βίντεο στο YouTube είναι απλά να του στείλετε το link και να περιμένετε να το δει ώστε μετά να το σχολιάσετε από κοινού. Δεν είναι πως δεν λειτουργεί έτσι αλλά δεν έχει την χαρά της ταυτόχρονης θέασης και σχολιασμού στις πιο καίριες στιγμές του βίντεο.
Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες υπηρεσίες και εφαρμογές που σας επιτρέπουν την ταυτόχρονη παρακολούθηση βίντεο YouTube μαζί με απομακρυσμένους από εσάς φίλους σας, αλλά σήμερα θα σας παρουσιάσουμε το ShareTube. Είναι δωρεάν και εύκολο στη χρήση, δεν απαιτεί εγγραφή, δεν χρειάζεται να δώσετε το email σας, και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα “δωμάτιο” στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε τους φίλους σας.
Για να ξεκινήσετε, μπείτε στην αρχική σελίδα του ShareTube, πληκτρολογήστε ένα όνομα για το “δωμάτιο” σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Make a room”. Στην επόμενη οθόνη, πληκτρολογήστε ένα όνομα χρήστη και πατήστε Enter στο πληκτρολόγιό σας.
Για να προσκαλέσετε τους φίλους σας να συμμετάσχουν μπορείτε απλά να μοιράσετε το link που περιέχει το δωμάτιο που δημιουργήστε ή αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσκλήσεις μέσω του Facebook ή του Twitter από τα αντίστοιχα εικονίδια στην πάνω δεξιά γωνία.
Όταν οι φίλοι σας κάνουν κλικ στον σύνδεσμο και ενταχθούν στο δωμάτιο βάζοντας ένα ψευδώνυμο, μπορείτε να ξεκινήσετε την θέαση. Μπορείτε να αναζητήσετε απευθείας βίντεο από το YouTube ή αν ήδη το γνωρίζετε να επικολλήσετε τον σύνδεσμο του βίντεο του YouTube. Το πρώτο βίντεο αρχίζει αυτόματα να παίζει. Μπορείτε να συνεχίσετε να αναζητάτε και να προσθέτετε βίντεο YouTube σε σειρά ακόμα και όταν αναπαράγεται το τρέχον βίντεο.
Στην δεξιά πλευρά του βίντεο υπάρχει ένα πεδίο όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε με τους φίλους σας γραπτή συνομιλία σύντομων μηνυμάτων καθώς θα παίζει το βίντεο του YouTube.
Αν προτιμάτε να έχετε δυνατότητες συνομιλίας μέσω βίντεο, υπάρχει μια υπηρεσία με το όνομα Gaze που μοιάζει με το ShareTube, αλλά επίσης σας επιτρέπει να συνομιλείτε με τους φίλους σας κατά την παρακολούθηση βίντεο YouTube. Ωστόσο, το Gaze δεν σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση για βίντεο στο περιβάλλον εργασίας του, ούτε σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια σειρά από βίντεο που θα τρέχουν σε ουρά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS