ΑρχικήgiveawayAshampoo Backup Pro 12: Οι Νικητές του Διαγωνισμού

Ashampoo Backup Pro 12: Οι Νικητές του Διαγωνισμού

[su_heading size=”14″ margin=”10″]Διαγωνισμός Secnews.gr: Άδειες χρήσης για το Ashampoo Backup Pro 12[/su_heading][su_spacer size=”10″]

Αγαπητοί αναγνώστες,

Ο διαγωνισμός που διοργανώθηκε από το Secnews χαρίζοντας σε 6 τυχερούς από μια άδεια χρήσης για το πανίσχυρο πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφάλειας, Ashampοo Backup Pro 12, ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας! Oι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν και μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο email που δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους.

Ashampoo Backup Pro

[su_box title=”Aκολουθούν τα ονόματα των 6 τυχερών που κερδίζουν από μια άδεια χρήσης. Συγχαρητήρια σε όλους!” box_color=”#f5f8ea” title_color=”#103a13″ radius=”0″]

1. Giorgos
2. Δημήτρης Γιαννιδάκης
3. ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΑΛΑΓΡΑΚΗΣ
4. Γιάννης παντσουράκης
5. Rapsoulis
6. Γιώτης Δημήτριος
[/su_box]

[su_heading size=”14″ margin=”10″]Διαδικασία Ενεργοποίησης[/su_heading]

Σε κάθε ένα από τους παραπάνω θα αποσταλεί από το info@secnews.gr ένα κλειδί παραχώρησης της άδειας χρήσης. Το αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής μπορεί να ληφθεί από τον σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://www.ashampοo.com/uk/gbp/dld/0959/backup-pro-12/

Ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πρέπει να εισάγετε το license key που θα λάβετε για την ενεργοποίηση του προϊόντος.

Συγχαρητήρια και πάλι στους νικητές και ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό!

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS