ΑρχικήinetViral βίντεο: Άνδρας πιάνει iPhone στον αέρα ενώ βρίσκεται σε roller coaster

Viral βίντεο: Άνδρας πιάνει iPhone στον αέρα ενώ βρίσκεται σε roller coaster

Viral βίντεο: Απίστευτα τυχερός άνδρας στην Ισπανία έπιασε στον αέρα ένα iPhone ενώ βρισκόταν πάνω σε ένα roller coaster.

Όλοι γνωρίζουμε ποια θα ήταν η κατάληξη του iPhone αν δεν το είχε πιάσει, με θεαματικό τρόπο θα λέγαμε, ο νεαρός Samuel Kempf. Για αυτόν το λόγο η είδηση κάνει τον γύρω του διαδικτύου αποκτώντας πολλά views.

«Απλά, εκείνη την ώρα το έκανα» είπε ο Samuel Kempf σε ένα ειδησεογραφικό πρακτορείο στη Νέα Ζηλανδία.

Τι κινητό φαίνεται να γλίστρησε από τα χέρια ενός άλλου επιβαίνοντα στο roller coaster που ονομάζεται Shambhala στο θεματικό πάρκο Port Aventura στην Ισπανία. Το τρενάκι φτάνει τα 80 μίλια ανά ώρα καθιστώντας το κατόρθωμα του Kempf πολύ πιο εντυπωσιακό. Ο Kempf επέστρεψε το τηλέφωνο στον ιδιοκτήτη του όταν τελείωσε η βόλτα τους.

Ο Kempf ανέβασε το βίντεο στο YouTube, όπου μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να γίνει viral.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί άνθρωποι στις διακοπές τους αγαπούν να καταγράφουν κάθε δευτερόλεπτο στις διάφορες συσκευές τους. Αλλά αυτό μερικές φορές μπορεί να έχει δυσάρεστες εξελίξεις (ευτυχώς όχι στη συγκεκριμένη περίπτωση) με πολλούς ανθρώπους να χάνουν για πάντα τα ακριβά τους gadgets.

Να είστε προσεκτικοί. Και μην ξεχνάτε, όταν βρίσκεστε σε χώρους που πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο δημόσιο Wifi, καλύτερα να το αποφύγετε γιατί δεν είναι μόνο μια πτώση που μπορεί να καταστρέψει το κινητό σας αλλά και ένας επίδοξος hacker.

Be safe!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS