Αρχικήbusiness13 τρόποι για να «τη φέρετε» στον πάροχο διαδικτύου σας

13 τρόποι για να «τη φέρετε» στον πάροχο διαδικτύου σας

διαδικτύου

Στην εποχή μας, που το internet είναι ένα απαραίτητο εργαλείο της καθημερινότητάς μας, υπάρχουν αρκετοί πάροχοι διαδικτύου που μπορεί να εκμεταλλευτούν αυτή την ανάγκη για δικό τους όφελος. Δείτε 13 τρόπους, για να βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας θα δυσκολευτεί αρκετά να επωφεληθεί από εσάς.

  1. Αγοράστε ένα modem ή router αντί να το ενοικιάσετε

Η πρακτική της μίσθωσης μιας συσκευής στους χρήστες αντί της πώλησης, είναι μία από τις παλαιότερες πρακτικές εκμετάλλευσης της βιομηχανίας των τηλεπικοινωνιών. Οι άνθρωποι πληρώνουν εκατοντάδες ή ακόμη και χιλιάδες δολάρια για χρόνια, για έναν εξοπλισμό που στην ουσία αξίζει $ 40 ή $ 50. Οι πάροχοι το κάνουν αυτό με διάφορες συσκευές, αλλά η πιο συνηθισμένη είναι το modem.

  1. Αποφύγετε την τεχνική υποστήριξη

Εάν ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας, παρέχει τεχνική υποστήριξη, ρωτήσετε αν μπορείτε να κάνετε την επιδιόρθωση που χρειάζεστε μόνοι σας μέσω τηλεφώνου ή ζητήστε η επίσκεψη του τεχνικού στο χώρο σας να γίνει δωρεάν.

  1. Λάβετε προσφορές για προγράμματα εγκατάστασης

Υπάρχουν πολλές προσφορές, οι οποίες επειδή δεν είναι ιδιαίτερα επικερδείς για τον πάροχο, δεν διαφημίζονται όσο άλλες και μπορεί να μην γνωρίζεται γι’ αυτές. Κάντε μία έρευνα πριν καταλήξετε στο πρόγραμμα που θα επιλέξετε.

  1. Κάντε παράπονα!

Ίσως ακούγεται περίεργο, όμως μπορείτε να τηλεφωνήσετε στον πάροχό σας και να ισχυριστείτε ότι κάποιος άλλος πάροχος διαδικτύου σας προσφέρει περισσότερα σε καλύτερη τιμή. Είναι μία πρακτική που συνήθως αποδίδει και παίρνετε καλύτερες προσφορές.

  1. Επιλέξτε το επίπεδο εξυπηρέτησης με σύνεση

Οι πάροχοι υπηρεσιών Internet προσφέρουν άπειρες επιλογές επί σκοπού, ώστε να καταλήγετε με ένα ακριβό πακέτο. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να έχουν σχεδόν όλα όσα χρειάζονται και με ένα αρκετά οικονομικό πακέτο.

  1. Παρακολουθήστε ότι θέλετε μέσω stream

Στην εποχή μας, είναι πολύ λίγα τα προγράμματα που δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω streaming. Εκτός λοιπόν εάν θέλετε να παρακολουθήσετε συγκεκριμένες εκπομπές μην επιλέξετε κάποιο πρόγραμμα που να περιλαμβάνει broadcast TV.

  1. Παρακολουθήστε το λογαριασμό σας προσεκτικά

Οι εταιρείες τηλεπικοινωνίας αγαπούν να προσθέτουν πράγματα στο λογαριασμό σας χωρίς προειδοποίηση. Είναι καταπληκτικό πόσο ένας λογαριασμός μπορεί να διογκωθεί μόλις προστεθούν όλα τα μικρά τέλη, οι φόροι και οι χρεώσεις υπηρεσιών. Αν παρατηρήσετε κάποια διαφορά στο λογαριασμό σας επικοινωνήστε άμεσα με τον πάροχο διαδικτύου σας και ρωτήστε το λόγο.

  1. Μεταβείτε στο λογαριασμό σας και απενεργοποιήστε τα πάντα

Μπορεί να ανακαλύψετε ότι ο πάροχός σας, χρησιμοποιεί το email και τα δεδομένα σας, για διάφορους σκοπούς, οπότε μπορείτε να απαλλαγείτε από όλα αυτά, απλά απενεργοποιώντας ότι δεν είναι απαραίτητο.

  1. Μοιραστείτε τους κωδικούς πρόσβασής σας

Μοιραστείτε τους κωδικούς πρόσβασής σας με φίλους που οι δικοί τους πάροχοι τους δίνουν άλλες υπηρεσίες.

  1. Κρυπτογραφήστε τα πάντα και μπλοκάρετε την ανίχνευση

Κρυπτογραφώντας την ροή δεδομένων σας στο διαδίκτυο, μπορείτε να εμποδίσετε την παρακολούθηση της δραστηριότητάς σας και να έχετε μεγαλύτερη ασφάλεια για τα δεδομένα σας.

  1. Χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό DNS

Υπάρχουν πολλά DNS από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε και όλα λειτουργούν, αλλά αν χρησιμοποιείτε αυτό που σας προτείνει ο πάροχός σας, τον διευκολύνεται πολύ να παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο.

12. Χρησιμοποιήστε έναν home server

Η διαμόρφωση του οικιακού σας υπολογιστή ή μιας συσκευής για τη φιλοξενία μιας ιστοσελίδας ή υπηρεσίας, μοιάζει με μία λογική κίνηση, αλλά σχεδόν όλοι οι πάροχοι διαδικτύου στον κόσμο προτιμούν να εγγραφείτε στις υπηρεσίες τους και χρησιμοποιείτε το υλικό τους και τη σύνδεσή τους.

  1. Μιλήστε στην τοπική αρχή σας

Οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου μισούν όλα τα παραπάνω, αλλά αυτό που μισούν περισσότερο είναι η ρύθμιση. Ενημερώστε την τοπική αρχή σχετικά με την εμπειρία σας με τους πάροχους υπηρεσιών διαδικτύου – διακοπές, ύπουλες πρακτικές ή ακόμα και καλές αποδώσεις – ώστε να καταχωρήσουν τις πληροφορίες αυτές για όταν είναι διαθέσιμες σε περιπτώσεις επαναδιαπραγμάτευσης των συμβάσεων που υπογράφουν οι εθνικές εταιρείες με αυτές τις αρχές, στην επικράτειά τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS