ΑρχικήReviewsΗ εφαρμογή ειδήσεων SQUID κυκλοφορεί στην Ελλάδα

Η εφαρμογή ειδήσεων SQUID κυκλοφορεί στην Ελλάδα

SQUID, η πρώτη εξατομικευμένη εφαρμογή νέων και ειδήσεων για τη γενιά των Millennials διαθέσιμη σε όλη την Ευρώπη, κυκλοφορεί τώρα στην Ελλάδα. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν θέματα που πραγματικά τους ενδιαφέρουν, να ενημερώνονται σχετικά με τις τελευταίες ειδήσεις και να αλληλεπιδρούν δημιουργικά με τα πιo ενδιαφέρονται άρθρα – όλα σε μια εφαρμογή.

SQUID

– Το SQUID είναι δωρεάν και δεν απαιτεί εγγραφή.

– Περισσότερες από 100 κατηγορίες ειδήσεων και 20.000 πηγές νέων.

– Χαρακτηριστικά που προσφέρουν εξατομίκευση, όπως επιλογή και ταξινόμηση θεμάτων, αποθήκευση άρθρων και φραγή πηγών.

Το SQUID καθιστά τις πιο πρόσφατες ειδήσεις εύκολα προσβάσιμες και χρησιμοποιήσιμες. Η εφαρμογή προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν, ώστε να δημιουργήσουν τη δική τους εξατομικευμένη ροή ειδήσεων. Ο αλγόριθμος του SQUID συλλέγει, ταξινομεί και δίνει προτεραιότητα στις ειδήσεις από τις πιο ενδιαφέρουσες και έμπιστες πηγές στο διαδίκτυο, προσφέροντας στο χρήστη τη δυνατότητα να μένει ενημερωμένος με τα πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα γεγονότα. Παράλληλα, το SQUID κατευθύνει την κυκλοφορία από τη γενιά των Millennials στις πηγές ειδήσεων.

«Θέλουμε να βοηθήσουμε τις νεότερες γενιές να ανακαλύψουν εκ νέου την ανάγνωση νέων ως μια διασκεδαστική, πολύτιμη και καθημερινή δραστηριότητα,» αναφέρει ο Johan Othelius, CEO και ιδρυτής της εφαρμογής SQUID.

Σχετικα με το SQUID:

Η εφαρμογή SQUID αναπτύχθηκε από την Njuice AB, μια εταιρεία μέσων ενημέρωσης με έδρα τη Στοκχόλμη, Σουηδία. Πρόκειται για μία ταχέως αναπτυσσόμενη εφαρμογή ειδήσεων που απευθύνεται κυρίως στους millennials στην Ευρώπη και από τώρα και στη Λατινική Αμερική. Η εταιρεία επεκτείνει τον αριθμό χρηστών της με διψήφια ποσοστά κάθε μήνα. Η εφαρμογή SQUID είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Ρωσία, Σουηδία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Αυστραλία, Πορτογαλία, Αργεντινή, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, Μεξικό, Περού, Ελλάδα, Φινλανδία, Νορβηγία, Δανία, Εσθονία, Λετονία, Ιρλανδία, Ρουμανία, Τσεχία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Σερβία, Σλοβακία, Κροατία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Τουρκία, Λιθουανία, Σλοβενία καθώς και μία Παγκόσμια Αγγλική και Ισπανική έκδοση. Η εφαρμογή έχει δεχτεί πολύ καλές κριτικές από τους χρήστες στα App Store, Google Play Store και Huawei AppGallery και πολύ θετική κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης σε όλες τις αγορές που έχει κυκλοφορήσει. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.squidapp.co.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS