Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 17:15
Αρχική How To Πώς θα διαγράψετε το λογαριασμό σας στο Snapchat

Πώς θα διαγράψετε το λογαριασμό σας στο Snapchat

Το Snapchat είναι ένα από τα πιο δημοφιλή social media και μάλιστα πριν από λίγο καιρό, αποτελούσε ένα από τα κορυφαία trends της εποχής.

Κι ενώ πολλοί είναι εκείνοι που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί μία μείωση στην δημοτικότητά του.

Εάν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία των χρηστών που έχουν πάψει να βρίσκουν το Snapchat ενδιαφέρον και επιθυμείτε να απαλλαγείτε από αυτό, μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω οδηγό και να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας

Αρχικά υπάρχουν δύο τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, είτε για να απενεργοποιήσετε είτε για να διαγράψετε οριστικά το λογαριασμό σας:

Μέθοδος 1: μέσω του Snapchat.com

  • Αρχικά πρέπει να επισκεφτείτε τον εξής σύνδεσμο
  • Συνδεθείτε στο Snapchat πληκτρολογώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας
  • Κάντε κλικ στο κουτάκι επιβεβαίωσης ότι δεν είστε ρομπότ
  • Μόλις συνδεθείτε, θα πρέπει να πληκτρολογήσετε ξανά τις λεπτομέρειες στο λογαριασμό Snapchat σας
  • Επιλέξτε το κουμπί Διαγραφή Snapchat, που θα βρείτε λίγο πιο κάτω

Μέθοδος 2: μέσω της εφαρμογής για Android ή iOS

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στο τηλέφωνό σας
  • Πατήστε στο Bitmoji για να δείτε το λογαριασμό σας
  • Επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία
  • Μόλις βρίσκεστε στο μενού Ρυθμίσεις, πρέπει να επισκεφθείτε το Κέντρο βοήθειας στην ενότητα Υποστήριξη.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμός και ασφάλεια
  • Πηγαίνετε στις Πληροφορίες λογαριασμού και στη συνέχεια επιλέξτε Διαγραφή του λογαριασμού μου και εκτελέστε τα βήματα που αναφέρονται στη μέθοδο 1

Υπενθυμίζουμε ότι μόλις εκτελέσετε τις προαναφερθείσες ενέργειες, μέσω οποιασδήποτε μεθόδου, ο λογαριασμός Snapchat σας θα απενεργοποιηθεί για 30 ημέρες, αλλά δεν θα διαγραφεί εντελώς, σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη πριν από 30 ημέρες και θέλετε να τον ξαναενεργοποιήσετε.

Μετά από 30 ημέρες, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί οριστικά μαζί με τα περισσότερα δεδομένα της εφαρμογής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

LIVE NEWS