ΑρχικήsecurityΗ Kali Linux για Raspberry Pi 4 είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη

Η Kali Linux για Raspberry Pi 4 είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη

Η Kali Linux για Raspberry Pi 4 είναι πλέον διαθέσιμη για όλους εσάς τους ethical hackers εκεί έξω.

Να σημειώσουμε ότι, μέχρι στιγμής, η έκδοση 32-bit είναι διαθέσιμη, αν και η 64-bit έκδοση δεν πρόκειται να αργήσει, οπότε σύντομα θα μπορείτε να την απολαύσετε.

Kali

Εάν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε τη διανομή, τότε η μέθοδος είναι ίδια με τις προηγούμενες εκδόσεις του Raspberry Pi, οπότε μπορείτε να ακολουθήσετε τις υπάρχουσες οδηγίες εγκατάστασης για το Raspberry Pi 2.

Η Offensive Security σημειώνει ότι είναι ενθουσιασμένη που φέρνει τη Kali στο Raspberry Pi 4 και ότι το λειτουργικό σύστημα διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία παρακολούθησης Wi-Fi και frame injection υποστήριξη. Πρόκειται να υπάρξουν επιπλέον αλλαγές και προσθήκες στη διανομή, καθώς αναφερόμαστε σε ένα αρχικό build.

Όπως οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν, η Kali είναι μια από τις καλύτερες διανομές Linux για ιδιωτικότητα και ασφάλεια. Είναι το πιο δημοφιλές penetration testing distro (η διαδικασία με την οποία οι επιθέσεις προσομοιάζονται σε συστήματα, από ηθικούς χάκερ, με στόχο την ενίσχυση αυτών των συστημάτων έναντι πραγματικών χάκερ), με εκατοντάδες ενσωματωμένα εργαλεία για όσους θέλουν να λάβουν πιο σοβαρά την ασφάλειά τους.

Όσο για το Raspberry Pi 4, η πιο πρόσφατη έκδοση υπόσχεται πολλά, συμπεριλαμβανομένου του entry-level desktop PC performance σε εξαιρετικά φτηνή τιμή.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS