ΑρχικήUpdatesΗ Google ανακοίνωσε το καινούριο update του βασικού αλγορίθμου της

Η Google ανακοίνωσε το καινούριο update του βασικού αλγορίθμου της

Η Google ανακοίνωσε πρόσφατα μέσω Twitter ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο update του βασικού αλγορίθμου της. Η κυκλοφορία, όπως αναφέρεται θα γίνει σήμερα. Στην ανακοίνωση, επίσης, η Google τόνισε ότι, όπως οι περισσότερες ενημερώσεις τέτοιου τύπου, έτσι και αυτή είναι πιθανόν να μην έχει εμφανή αποτελέσματα, γιατί οι αλλαγές είναι κυρίως για τη βελτίωση του search.

Γενικότερα, οι βελτιώσεις, οι οποίες αποσκοπούν αυτού του τύπου τα updates, αφορούν τον τρόπο που η Google αντιλαμβάνεται τo search, τις διαφορετικές σελίδες και τον συνδυασμό αυτών.

Για την ώρα δεν έχει γίνει νύξη για την χρήση του δημοφιλούς Penguin αλγορίθμου μέσα στο προσεχές update. Τον περασμένο Μάρτιο ο Gary Illyes, όταν ερωτήθηκε σχετικά, δήλωσε ότι υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα που δουλεύει για την βελτιστοποίηση του αλγορίθμου Penguin. Χωρίς βέβαια αυτό να προμηνύει ότι ο αλγόριθμος θα ενταχθεί στο update του Ιουνίου. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια απλή δήλωση για την εξέλιξή του και τίποτα άλλο.

 Google

Τώρα δε μένει τίποτα παρά να περιμένουμε το update. Η απορία πολλών είναι με ποιόν τρόπο θα γίνει η ενημέρωση και αν υπάρχει κάτι που πρέπει να γίνει από τους χρήστες.

Η Google ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν υπάρχει τίποτα να διορθωθεί. Τα update κάποιες φορές χρειάζονται έως και δέκα ημέρες για να κυκλοφορήσουν. Επίσης είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια ενημέρωση βασικού αλγόριθμου, όχι μόνο για μια ενημέρωση ποιότητας του site. Οι ενημερώσεις της Google συνήθως έχουν να κάνουν με το relevance. Η ποιότητα του site  είναι φυσικά σημαντική αλλά όχι πρωταρχικός στόχος. Οπότε αν προσπαθείτε να καταλάβετε γιατί το site σας δεν έχει πια καλό ranking, μην προσπαθείτε να βρείτε τι να διορθώσετε. Αντ ‘αυτού, ίσως είναι πιο χρήσιμο να αναρωτηθείτε γιατί το site σας ενδέχεται να μην είναι πλέον ορατό από την Google.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS