ΑρχικήinetTinychat video chat: Νέα έκδοση για Twitter και Chatroulette

Tinychat video chat: Νέα έκδοση για Twitter και Chatroulette

To Tinychat, είναι ένα web-based chat που γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό και πρόσφατα έχει κερδίσει μεγάλες διακρίσεις. Το Tinychat, το οποίο ξεκίνησε ως απλή εφαρμογή chatroom με IRC, έχει δημιουργήσει -με σταθερά βήματα- την πρωτοποριακή πλατφόρμα του, η οποία περιλαμβάνει πλέον επιλογές βίντεο chat και screensharing, ζωντανή ροή βίντεο και Facebook Connect. Σήμερα, κυκλοφορεί μια νέα λειτουργία, το Twitter chatrooms.

Τα Twitter Chatrooms είναι προσαρμοσμένα Tinychat rooms που προορίζονται για κάθε χρήστη του Twitter. Τα Chatrooms μπορούν να ξεκινήσουν μόνο από έναν νόμιμο χρήστη Twitter. Είναι χτισμένα από το Twitter API και χρησιμοποιούν OAuth login.

Tinychat

Μόλις ενεργοποιήσετε το chat room του Tinychat Twitter για το λογαριασμό σας, μπορείτε να προσκαλέσετε άλλους να συμμετάσχουν στη συζήτηση (στέλνοντας έναν σύνδεσμο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Twitter, Facebook) και στη συνέχεια μπορούν να συνδεθούν με τα διαπιστευτήριά τους στο Twitter. Επιπλέον, τα Tweets από τους χρήστες που ακολουθείτε θα μεταδίδονται σε ροή κάτω από την συνομιλία μέσω βίντεο.

Ο συνιδρυτής του Tinychat, Michael Stern, δήλωσε ότι η λειτουργία θα κυκλοφορήσει σύντομα και στο Facebook. Η λειτουργία αυτή θα μπορούσε να είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τους διάσημους που θα μπορούν να κάνουν streaming τα βίντεο τους στους Twitter fans τους.

Το ΤinyChat κυκλοφόρησε, επίσης, πρόσφατα μια έκδοση του Chatroulette, που ονομάζεται Tinychat Next. Όπως και στο Chatroulette, μπορείτε να συμμετέχετε σε ένα chatroom με ξένους και να διεξάγετε συζητήσεις μέσω βίντεο με τυχαίους ανθρώπους. Όταν βαριέστε ένα άτομο, μπορείτε να μετακινηθείτε απλά στον επόμενο διαθέσιμο χρήστη στο “Lobby” του TinyChat.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS