Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Το Twitter δοκιμάζει νέο εργαλείο για ευκολότερη μετάβαση στα νέα tweets

Το Twitter ανακοίνωσε πως θα δοκιμάσει ένα νέο χαρακτηριστικό, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να κινείται με εύκολο τρόπο μεταξύ των νεότερων και κορυφαίων tweets στο timeline του. Στον επίσημο λογαριασμό του Twitter αναφέρεται ότι πρόσβαση στο καινούριο χαρακτηριστικό θα έχει μόνο ένας μικρός αριθμός χρηστών.

Twitter top new tweets

Σύμφωνα με την εταιρεία, το συγκεκριμένο feature θα δοκιμαζόταν από το twitter τον Σεπτέμβρη και μέσα στους επόμενους μήνες θα κυκλοφορούσε. Ωστόσο, θα δοκιμασθεί μόνο σε χρήστες με λογισμικό IOS.

Στην περίπτωση που ανήκετε στους χρήστες που θα γίνει η δοκιμή, θα δείτε ένα νέο κουμπί πάνω και δεξιά στην εφαρμογή, το οποίο θα μεταβάλλει τη ρύθμιση “Switch to top tweets” στην “Switch to latest tweets”, προσφέροντάς σας το προνόμιο να ρυθμίσετε την εμφάνιση των tweets κατά χρονολογική σειρά.

Ήδη από το 2016, το Twitter άλλαξε τον αλγόριθμο, βάσει του οποίου οι χρήστες μπορούσαν να δουν στην αρχική τους σελίδα πρώτα τα κορυφαία και δημοφιλέστερα tweets και στη συνέχεια τα νεότερα και τα παλαιότερα. Με τον συγκεκριμένο αλγόριθμο, το twitter ουσιαστικά βοηθούσε τους χρήστες να δουν πρώτα τα πιο ενδιαφέροντα νέα για τους ίδιους.

Με την εφαρμογή του νέου χαρακτηριστικού θα διαπιστωθεί αν και κατά πόσο το βρίσκουν οι χρήστες αποτελεσματικό, δεδομένου ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είναι λειτουργικό, καθώς σχεδόν όλοι οι χρήστες ακολουθούν μεγάλο αριθμό ανθρώπων και σελίδων και αυτομάτως ο αριθμός των tweets που δημοσιεύονται το λεπτό μπορεί να είναι υπερβολικός.

Το Twitter έχει δηλώσει πως επιχειρεί συνεχή βελτίωση των χαρακτηριστικών του, ενώ παράλληλα με το συγκεκριμένο τεστ θα δοκιμάσει τη λειτουργικότητα τόσο της ρύθμισης “Switch to top tweets” όσο και της “Switch to latest tweets”.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *