ΑρχικήinetΤο Twitter δοκιμάζει νέο εργαλείο για ευκολότερη μετάβαση στα νέα tweets

Το Twitter δοκιμάζει νέο εργαλείο για ευκολότερη μετάβαση στα νέα tweets

Το Twitter ανακοίνωσε πως θα δοκιμάσει ένα νέο χαρακτηριστικό, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να κινείται με εύκολο τρόπο μεταξύ των νεότερων και κορυφαίων tweets στο timeline του. Στον επίσημο λογαριασμό του Twitter αναφέρεται ότι πρόσβαση στο καινούριο χαρακτηριστικό θα έχει μόνο ένας μικρός αριθμός χρηστών.

Twitter top new tweets

Σύμφωνα με την εταιρεία, το συγκεκριμένο feature θα δοκιμαζόταν από το twitter τον Σεπτέμβρη και μέσα στους επόμενους μήνες θα κυκλοφορούσε. Ωστόσο, θα δοκιμασθεί μόνο σε χρήστες με λογισμικό IOS.

Στην περίπτωση που ανήκετε στους χρήστες που θα γίνει η δοκιμή, θα δείτε ένα νέο κουμπί πάνω και δεξιά στην εφαρμογή, το οποίο θα μεταβάλλει τη ρύθμιση “Switch to top tweets” στην “Switch to latest tweets”, προσφέροντάς σας το προνόμιο να ρυθμίσετε την εμφάνιση των tweets κατά χρονολογική σειρά.

Ήδη από το 2016, το Twitter άλλαξε τον αλγόριθμο, βάσει του οποίου οι χρήστες μπορούσαν να δουν στην αρχική τους σελίδα πρώτα τα κορυφαία και δημοφιλέστερα tweets και στη συνέχεια τα νεότερα και τα παλαιότερα. Με τον συγκεκριμένο αλγόριθμο, το twitter ουσιαστικά βοηθούσε τους χρήστες να δουν πρώτα τα πιο ενδιαφέροντα νέα για τους ίδιους.

Με την εφαρμογή του νέου χαρακτηριστικού θα διαπιστωθεί αν και κατά πόσο το βρίσκουν οι χρήστες αποτελεσματικό, δεδομένου ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είναι λειτουργικό, καθώς σχεδόν όλοι οι χρήστες ακολουθούν μεγάλο αριθμό ανθρώπων και σελίδων και αυτομάτως ο αριθμός των tweets που δημοσιεύονται το λεπτό μπορεί να είναι υπερβολικός.

Το Twitter έχει δηλώσει πως επιχειρεί συνεχή βελτίωση των χαρακτηριστικών του, ενώ παράλληλα με το συγκεκριμένο τεστ θα δοκιμάσει τη λειτουργικότητα τόσο της ρύθμισης “Switch to top tweets” όσο και της “Switch to latest tweets”.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS