ΑρχικήinetApple: Το iOS 12 τρέχει πλέον στο 63% των συσκευών

Apple: Το iOS 12 τρέχει πλέον στο 63% των συσκευών

Η Apple ενημέρωσε για δεύτερη φορά τα στατιστικά στοιχεία της σελίδας υποστήριξης του App Store από την στιγμή που έγινε η επίσημη παρουσίαση του τελευταίου κινητού λειτουργικού συστήματος iOS 12 για να μας ενημερώσει για την υιοθέτησή του στους χρήστες iPhone και iPad.

Apple

Στις 10 Οκτωβρίου 2018, η Apple δημοσίευσε τα πρώτα στατιστικά στοιχεία σχετικά με την υιοθέτηση του λειτουργικού συστήματος iOS 12 για κινητά σε υποστηριζόμενες συσκευές iPhone, iPad και iPod touch, αναφέροντας ότι πάνω από τις μισές συσκευές έχουν ήδη υιοθετήσει την πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού. Πιο συγκεκριμένα, το iOS 12 έτρεξε στο 53% όλων των συσκευών που εισήχθησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια και στο 50% όλων των συσκευών.

Η σελίδα υποστήριξης του App Store της εταιρείας μας ενημέρωσε στις 29 Οκτωβρίου, δείχνοντας των αριθμό των χρηστών που υιοθέτησαν το iOS 12. Σύμφωνα με το υποστηρικτικό site, το 63% των συσκευών που εισήχθησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια χρησιμοποιούν το κινητό λειτουργικό σύστημα iOS 12, ενώ το 60% στο σύνολο των χρόνων όλων των συσκευών τρέχει το iOS 12. Εν τω μεταξύ, περίπου το 30% όλων των συσκευών εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το iOS 11.

Αυτά τα στατιστικά στοιχεία μετρήθηκαν από το App Store στις 29 Οκτωβρίου 2018, με βάση τις συσκευές iPhone, iPad και iPod touch που εισήχθησαν από τον Σεπτέμβριο του 2014 και είχαν κάνει εγγραφή στο App Store κατά τη διάρκεια της αντίστοιχης περιόδου. Το γράφημα δείχνει επίσης ότι περίπου το 7% όλων των συσκευών χρησιμοποιούν μια παλαιότερη έκδοση του iOS.

Δεδομένου ότι αυτά τα στατιστικά στοιχεία δεν περιλαμβάνουν δεδομένα σχετικά με την πρόσφατη κυκλοφορία του λογισμικού iOS 12.1, το οποίο κυκλοφόρησε από την Apple στις 30 Οκτωβρίου 2018 – μετά την εκδήλωση όπου η γιγαντιαία τεχνολογική εταιρεία παρουσίασε τα νέα μοντέλα iPad Pro, MacBook Air και Mac Mini – πιστεύουμε η υιοθέτηση του iOS 12 βρίσκεται ήδη σε νέες ποσοστιαίες τιμές.

Το iOS 12.1 θα ενισχύσει σίγουρα την υιοθέτηση του λειτουργικού συστήματος iOS 12 της Apple για κινητά μεταξύ των χρηστών iPhone και iPad, καθώς εισάγει 70 νέους χαρακτήρες emoji, το άκρως ανανεωμένο Group FaceTime που σας επιτρέπει να συνομιλείτε με μέχρι και 32 άτομα ταυτόχρονα και την υποστήριξη διπλής SIM στα νεότερα μοντέλα iPhone.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS