15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Apple: Το iOS 12 τρέχει πλέον στο 63% των συσκευών

Η Apple ενημέρωσε για δεύτερη φορά τα στατιστικά στοιχεία της σελίδας υποστήριξης του App Store από την στιγμή που έγινε η επίσημη παρουσίαση του τελευταίου κινητού λειτουργικού συστήματος iOS 12 για να μας ενημερώσει για την υιοθέτησή του στους χρήστες iPhone και iPad.

Apple

Στις 10 Οκτωβρίου 2018, η Apple δημοσίευσε τα πρώτα στατιστικά στοιχεία σχετικά με την υιοθέτηση του λειτουργικού συστήματος iOS 12 για κινητά σε υποστηριζόμενες συσκευές iPhone, iPad και iPod touch, αναφέροντας ότι πάνω από τις μισές συσκευές έχουν ήδη υιοθετήσει την πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού. Πιο συγκεκριμένα, το iOS 12 έτρεξε στο 53% όλων των συσκευών που εισήχθησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια και στο 50% όλων των συσκευών.

Η σελίδα υποστήριξης του App Store της εταιρείας μας ενημέρωσε στις 29 Οκτωβρίου, δείχνοντας των αριθμό των χρηστών που υιοθέτησαν το iOS 12. Σύμφωνα με το υποστηρικτικό site, το 63% των συσκευών που εισήχθησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια χρησιμοποιούν το κινητό λειτουργικό σύστημα iOS 12, ενώ το 60% στο σύνολο των χρόνων όλων των συσκευών τρέχει το iOS 12. Εν τω μεταξύ, περίπου το 30% όλων των συσκευών εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το iOS 11.

Αυτά τα στατιστικά στοιχεία μετρήθηκαν από το App Store στις 29 Οκτωβρίου 2018, με βάση τις συσκευές iPhone, iPad και iPod touch που εισήχθησαν από τον Σεπτέμβριο του 2014 και είχαν κάνει εγγραφή στο App Store κατά τη διάρκεια της αντίστοιχης περιόδου. Το γράφημα δείχνει επίσης ότι περίπου το 7% όλων των συσκευών χρησιμοποιούν μια παλαιότερη έκδοση του iOS.

Δεδομένου ότι αυτά τα στατιστικά στοιχεία δεν περιλαμβάνουν δεδομένα σχετικά με την πρόσφατη κυκλοφορία του λογισμικού iOS 12.1, το οποίο κυκλοφόρησε από την Apple στις 30 Οκτωβρίου 2018 – μετά την εκδήλωση όπου η γιγαντιαία τεχνολογική εταιρεία παρουσίασε τα νέα μοντέλα iPad Pro, MacBook Air και Mac Mini – πιστεύουμε η υιοθέτηση του iOS 12 βρίσκεται ήδη σε νέες ποσοστιαίες τιμές.

Το iOS 12.1 θα ενισχύσει σίγουρα την υιοθέτηση του λειτουργικού συστήματος iOS 12 της Apple για κινητά μεταξύ των χρηστών iPhone και iPad, καθώς εισάγει 70 νέους χαρακτήρες emoji, το άκρως ανανεωμένο Group FaceTime που σας επιτρέπει να συνομιλείτε με μέχρι και 32 άτομα ταυτόχρονα και την υποστήριξη διπλής SIM στα νεότερα μοντέλα iPhone.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *