ΑρχικήinetSonic the Hedgehog: Καθυστέρηση επίσημης προβολής

Sonic the Hedgehog: Καθυστέρηση επίσημης προβολής

Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο απ’ όσο υπολογίζαμε για να δούμε την ταινία, Sonic the Hedgehog, στη μεγάλη οθόνη. Η ταινία Sonic the Hedgehog θα προβληθεί στις 14 Φεβρουαρίου του 2020 – καθιστώντας την τέλεια ταινία της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας είχε οριστεί για τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, αλλά καθυστέρησε λόγω σφαλμάτων της εμφάνισης του Sοnic.

Αυτή η ανακοίνωση έρχnεται μετά από ένα κύμα διαδικτυακής αντίδρασης που ακολούθησε το πρώτο τρέιλερ, με πολλούς να διαμαρτύρονται για το σχέδιο του αγαπημένου Sοnic. Η φρικτή κριτική στο διαδίκτυο ώθησε τον σκηνοθέτη Jeff Fowler να δηλώσει ότι η εμφάνιση του Sonic θα βελτιωθεί πριν την επίσημη πρεμιέρα. Το Διαδίκτυο αντέδρασε και σε αυτά τα νέα, αμφισβητώντας τη σκοπιμότητα των εντατικών επισκευών σε ένα τέτοιο έργο.

Sonic

Ο Fowler φαίνεται να έχει λάβει υπόψη και το δεύτερο κύμα αντιδράσεων με αποτέλεσμα να δημοσιεύσει στο Twitter την καινούργια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. H Paramount επιβεβαίωσε τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αν και ο σχεδιασμός χαρακτήρων θα αλλάξει, ο Sοnic the Hedgehog εξακολουθεί να εκφωνείται από τον Ben Schwartz, με τους Richard Madden και Jim Carrey να πρωταγωνιστούν, επίσης, στη ταινία.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS