ΑρχικήsecurityΔωρεάν website security test tool για έλεγχο ευπαθειών στην ιστοσελίδα σας

Δωρεάν website security test tool για έλεγχο ευπαθειών στην ιστοσελίδα σας

Η ImmuniWeb εγκαινιάζει ένα δωρεάν website security test tool το οποίο μπορούν να χρησιμοποιούν οι οργανισμοί για να ελέγχουν αν τα προγράμματά τους έχουν ευπάθειες και αν πληρούν τις PCI DSS προϋποθέσεις.

Οι οργανισμοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο για την εκτέλεση δοκιμών ασφαλείας και συμμόρφωσης των external web applications.

Μόλις ξεκινήσει το test ελέγχει για τις απαιτήσεις PCI DSS 6.2, 6.5 και 6.6, σκανάρει την ιστοσελίδα για ευπάθειες και ελέγχει εκδόσεις δακτυλικών αποτυπωμάτων πάνω από 100 frameworks και πάνω από 165.000 από τα plugins τους.

Το εργαλείο ελέγχει πάνω από 20 HTTP headers που σχετίζονται με την ασφάλεια, την κρυπτογράφηση ή το απόρρητο με τις καλύτερες πρακτικές ασφάλειας.

website

Ελέγχει για όλες τις γνωστές ευπάθειες και το Assesses Content Security Policy για την αποτροπή επιθέσεων XSS, CSRF, ransomware και Cryptojacking.

Μέχρι στιγμής, μεταξύ των σχεδόν 40 εκατομμυρίων δημόσιων ιστότοπων που ελέγχθηκαν, μόνο το 9,74% περιέχει αναβαθμισμένο λογισμικό, 2,07% πληρούν τις προαναφερόμενες απαιτήσεις PCI DSS και μόλις το 2,39% προστατεύονται με WAF (Web Application Firewal).

Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε την ασφάλεια της iOS και Android εφαρμογής σας κάνοντας απλά download την εφαρμογή ή εισάγοντας το όνομα της από το Google Play.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το phishing είναι μία από τις μεγαλύτερες σύγχρονες απειλές καθώς οι επιτιθέμενοι ακολουθούν μια σειρά πρωτοποριακών social engineering μεθόδων για να κλέψουν τα διαπιστευτήρια σύνδεσης του θύματος. Βασική ευπάθεια που εκμεταλλεύονται οι hackers σε μια επίθεση phishing είναι το ανθρώπινο λάθος οπότε πρέπει πάντα να είμαστε προσεκτικοί σε όποια διαδικτυακή μας ενέργεια.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS