ΑρχικήsecurityKnowBe4: Η μεγαλύτερη security awareness training και simulated phishing πλατφόρμα του κόσμου

KnowBe4: Η μεγαλύτερη security awareness training και simulated phishing πλατφόρμα του κόσμου

Η KnowBe4 είναι ο πάροχος της μεγαλύτερης security awareness training και simulated phishing πλατφόρμας του κόσμου. Οι πωλήσεις της KnowBe4 για το πρώτο τρίμηνο του 2019 είναι οι πιο επιτυχημένες μέχρι σήμερα καθώς ξεπερνούν κατά 70% τις πωλήσεις του πρώτου τριμήνου του 2018.

Η KKR, η κορυφαία παγκόσμια εταιρεία επενδύσεων, αναγνωρίζει την εξαιρετικά επιτυχημένη προσέγγιση της KnowBe4 πάνω στο security awareness training, μέσω των σημαντικών επενδύσεων στην εταιρεία κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019. Η επένδυση της KKR, με τη συμμετοχή της Ten Eleven Ventures, αυξάνουν την αξία της KnowBe4 σε πάνω από 800 εκατομμύρια δολάρια.

KnowBe4

«Στη KnowBe4, εστιάζουμε στο να δίνουμε στους εργαζόμενους τη δυνατότητα να λαμβάνουν καθημερινά πιο έξυπνες αποφάσεις αναφορικά με την ασφάλεια», δήλωσε ο Stu Sjouwerman, CEO της εταιρείας. «Βοηθάμε τους οργανισμούς να διαχειριστούν το συνεχιζόμενο πρόβλημα του social engineering. Η KnowBe4 πέτυχε να βοηθήσει τους οργανισμούς να μειώσουν το ποσοστό phishing επιθέσεων από 27% κατά μέσο όρο σε μόλις 2% σε διάστημα ενός έτους.»

Ο Mitnick αναγνωρίζεται ως ο πιο διάσημος hacker στον κόσμο. Έχει αποτελέσει αντικείμενο αμέτρητων ειδήσεων, ταινιών και άρθρων σε παγκόσμιο επίπεδο. Επίσης, έχει συντάξει τέσσερα βιβλία, και συγκεκριμένα το “Ghost in the Wires”, το “The Art of Deception”, το “The Art of Intrusion” και το “The Art of Invisibility”. Ως συνιδρυτής και Chief Hacking Officer της εταιρείας, αποτελεί τον δημιουργό ορισμένων από τις πιο δημοφιλείς ενότητες ευαισθητοποίησης της πλατφόρμας της KnowBe4. Ο Mitnick θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην επερχόμενη εκδήλωση KBB-4 της KnowBe4 στις 8-10 Μαΐου στο Ορλάντο, FL, ΗΠΑ, όπου θα καλύψει τις προηγμένες τεχνικές hacking.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη KnοwBe4, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.knowbe4.com.

Σχετικά με τη KnowBe4

Η KnοwBe4, ο πάροχος της μεγαλύτερης security awareness training και simulated phishing πλατφόρμας, χρησιμοποιείται από περισσότερους από 24.000 οργανισμούς ανά τον κόσμο. Η εταιρεία KnοwBe4, που ιδρύθηκε από τον ειδικό πληροφορικής και ασφάλειας δεδομένων, Stu Sjouwerman, βοηθά τους οργανισμούς να αντιμετωπίσουν το ανθρώπινο στοιχείο στην ασφάλεια, αυξάνοντας την ευαισθητοποίηση σχετικά με το ransomware, την CEO απάτη και άλλες τακτικές social engineering μέσω μιας νέας προσέγγισης στην εκπαίδευση με στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ασφάλεια. Ο Kevin Mitnick, ένας διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και Chief Hacking Officer της KnowBe4, βοήθησε στο σχεδιασμό του τρόπου εκπαίδευσης με βάση τις καλά τεκμηριωμένες τεχνικές social engineering. Δεκάδες χιλιάδες οργανισμοί βασίζονται στη KnowBe4 για να κινητοποιήσουν τους χρήστες ως την τελευταία γραμμή άμυνας τους.

Έχει διακριθεί στη 96η θέση του Inc. 500 of 2018, στην 34η θέση του 2018’s Deloitte’s Technology Fast 500 καθώς και στη 2η θέση του Cybersecurity Ventures Cybersecurity 500. Η KnοwBe4 εδρεύει στο Tampa Bay της Φλόριντα με γραφεία στη Βραζιλία, Αγγλία, Ολλανδία, Νότια Αφρική και Σιγκαπούρη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS