ΑρχικήsecurityKevin Mitnick: Δείτε το teaser της αποκλειστικής συνέντευξης στο SecNews TV!

Kevin Mitnick: Δείτε το teaser της αποκλειστικής συνέντευξης στο SecNews TV!

Η συνέντευξη του Kevin Mitnick, του πιο διάσημου hacker της εποχής μας, στο SecNews TV είναι γεγονός!

O Kevin Mitnick μιλάει αποκλειστικά στο SecNews για την ζωή του, την πρώτη του επαφή με το hacking και την εξέλιξή του, που τον καθιέρωσαν πλέον ως έναν θρύλο στο χώρο της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων.

Στη συνέντευξή του, ο Kevin Mitnick θα θίξει μερικά από τα πιο κρίσιμα και σημαντικά θέματα ασφαλείας αλλά και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες και οι οργανισμοί τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με την πολύχρονη εμπειρία του.

Μη χάσετε τις συμβουλές που έχει να σας δώσει ο πιο διάσημος hacker της εποχής μας ώστε να γίνετε ένας πιο ενημερωμένος και καχύποπτος χρήστης αναφορικά με την ασφαλή χρήση και πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Kevin Mitnick

Ο Kevin Mitnick δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην σύλληψη του ιδρυτή του WikiLeaks, Julian Assange, ο οποίος εκδιώχθη από την πρεσβεία του Εκουαδόρ και συνελήφθη από της βρετανικές αρχές.

Με αφορμή την σύλληψη του Julian Assange που έκανε τον γύρο του κόσμου, ο Kevin Mitnick αναφέρεται και στην προσωπική του εμπειρία από τις φυλακές των ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα την περίοδο της απομόνωσής του, όπου ήταν έγκλειστος για έναν ολόκληρο χρόνο.

Μη χάσετε την πρώτη συνέντευξη του Kevin Mitnick στην Ελλάδα, αποκλειστικά στο SecNews TV.

Ακολουθεί το teaser της συνέντευξης, για να πάρετε μια γεύση για όλα όσα συζητήσαμε με τον διάσημο hacker!

Την συνολική συνέντευξη με όσα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ είπε ο Kevin Mitnick στους συντάκτες του SecNews, θα την δείτε τις επόμενες ημέρες

STAY TUNED!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS