ΑρχικήrapidalertΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέντευξη του Kevin Mitnick στο SecNews! Μην τη χάσετε!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέντευξη του Kevin Mitnick στο SecNews! Μην τη χάσετε!

Ο Kevin Mitnick, ο πιο διάσημος hacker και social engineer της εποχής μας σε αποκλειστική συνέντευξη στο SecNews!

Ο περιζήτητος Αμερικανός hacker που έχει γράψει ιστορία χάρη στις hacking ικανότητες του θα μιλήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μείζονα θέματα ασφαλείας και hacking.

Μείνετε συντονισμένοι στο SecNews TV για να παρακολουθήσετε την συνέντευξη του καλύτερου hacker της εποχής μας.

Λίγα λόγια για τον Kevin Mitnick…

Ο Kevin Mitnick είναι ένας από τους πιο διάσημους Αμερικανούς hackers. Έχοντας εισβάλει σε πολλά τηλεπικοινωνιακά δίκτυα και κλέβοντας δεδομένα από αυτά, τον καταδίκασαν σε φυλάκιση για ηλεκτρονικά εγκλήματα και κατοχή πλαστών στοιχείων. Ο Kevin Mitnick απέκτησε πολλούς υποστηρικτές που πίστευαν ότι η τιμωρία του ήταν υπερβολική και τον θεώρησαν τον μεγαλύτερο hacker της εποχής μας καθώς επίσης και ως τον καλύτερο social engineer.

Ο Mitnick έχει γράψει 3 βιβλία γύρω από το social engineering και τα κενά ασφαλείας σε συστήματα. Έχει ιδρύσει την δικιά του εταιρία που ασχολείται με θέματα ασφαλείας σε δίκτυα (Mitnick Security Consulting). Επίσης κάνει σεμινάρια ασφαλείας σε μεγάλες εταιρίες του χώρου.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε σε επαφή με υπολογιστές, και συνδυάζοντας την ικανότητα του στο phreaking άρχισε να ασχολείται με την απόκτηση απομακρυσμένης πρόσβασης σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το 1987 συλλαμβάνεται για πρώτη φορά για επίθεση hacking. Tον επόμενο χρόνο, κατηγορήθηκε ξανά για εισβολή σε σύστημα κλέβοντας πηγαίο κώδικα της Digital Equipment Corporation και καταδικάζεται σε έναν χρόνο φυλάκιση.

Ο Kevin Mitnick από την περίοδο της αποφυλάκισης του και έπειτα συνέχισε να ασχολείται με το hacking ταξιδεύοντας σε διάφορες πολιτείες της Αμερικής για να αποφύγει πάλι τη σύλληψη, χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία. Σύντομα έγινε το επίκεντρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και του FBI. Τελικά το 1995 ο Kevin Mitnick συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκιση. Όταν αποφυλακίστηκε το 2000 του απαγόρευσαν την χρήση συσκευών με πληκτρολόγιο για χρόνια.

Ο Kevin Mitnick  θα μιλήσει στο SecNews τόσο για την ζωή του όσο και για τους κινδύνους ασφαλείας που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις αλλά και οι απλοί χρήστες. Όσο για τους επίδοξους hackers της παρέας μας, o Kevin έχει να δώσει μερικές συμβουλές και σε εσάς.

 

Μείνετε συντονισμένοι!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS