ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft κυκλοφορεί το Office Update για Windows με επανασχεδιασμό των εικονιδίων

Η Microsoft κυκλοφορεί το Office Update για Windows με επανασχεδιασμό των εικονιδίων

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει μια νέα ενημερωμένη έκδοση για την έκδοση των Windows της σουίτας παραγωγικότητας του Office ως μέρος του προγράμματος Office Insider. Διαθέσιμο για τους χρήστες Fast Ring, το Office Update λανσάρεται ως έκδοση 1904 και δημιουργεί τον αριθμό 11514.20004.

Microsoft

Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή αυτής της έκδοσης είναι η προσθήκη νέων εικονιδίων για τις ενσωματωμένες εφαρμογές παραγωγικότητας, όπως τα Word, Excel, PowerPoint και Outlook. Τα νέα εικονίδια ανακοινώθηκαν πριν από αρκετούς μήνες και τώρα η Microsoft ετοιμάζεται να τα κάνει διαθέσιμα για όλους τους χρήστες παγκοσμίως.

Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζετε είναι ότι αυτή η ενημερωμένη έκδοση έρχεται και με ένα γνωστό πρόβλημα που χτυπάει τα εικονίδια, με την Microsoft να λέει ότι τα καρφιτσωμένα εικονίδια στην γραμμή εργασίας ενδέχεται να μην ενημερωθούν και να εξακολουθούν να εμφανίζονται με την παλιά εμφάνιση. Επίσης, η γιγαντιαία εταιρεία τονίζει ότι δεν έχει ενημερώσει όλα τα εικονίδια του Office ακόμα.

“Μόνο τα εικονίδια προϊόντων έχουν ενημερωθεί. Τα εικονίδια τύπου αρχείου core (π.χ. εικονίδια για αρχεία .docx, xlsx, .pptx) θα ενημερωθούν σύντομα και θα κυκλοφορήσουν όταν είναι διαθέσιμα”, λέει η εταιρεία.

Αποκλειστικές αλλαγές στο Word

Το Microsoft Word έρχεται επίσης με μια αποκλειστική βελτίωση, καθώς η Microsoft προσθέτει υποστήριξη για βασική συνεργατική συγγραφή σε έγγραφα του Word που περιέχουν μακροεντολές.

“Έχετε κουραστεί να είστε κλειδωμένοι από τα έγγραφά που περιέχουν μακροεντολές; Ήρθε η λύση! Μπορείτε τώρα να προβάλετε και να επεξεργαστείτε ταυτόχρονα τα αρχεία .docm που είναι αποθηκευμένα στο OneDrive“, αναφέρεται στην περιγραφή του χαρακτηριστικού.

Ταυτόχρονα, το Microsoft Word συνοδεύεται από τρία διαφορετικά γνωστά σφάλματα και οι χρήστες πρέπει να τα ελέγξουν πριν εγκαταστήσουν την ενημερωμένη έκδοση.

Πρώτον, η Microsoft εξηγεί ότι η συνεργατική συγγραφή υποστηρίζει μόνο τα πιο πρόσφατα builds όπου η δυνατότητα είναι διαθέσιμη και, στη συνέχεια, η Αυτόματη αποθήκευση και η πληκτρολόγηση σε πραγματικό χρόνο δεν λειτουργούν προς το παρόν. Και τέλος, οι χρήστες μπορούν να γράψουν μόνο το κύριο έγγραφο μαζί με κάποιο συνεργάτη τους, λέει η εταιρεία.

Όλες αυτές οι βελτιώσεις αναμένεται να είναι διαθέσιμες για χρήστες του Office τις ερχόμενες εβδομάδες όταν ολοκληρωθεί η φάση της δοκιμής.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS