ΑρχικήinetFile Explorer νέος εξερευνητής αρχείων στα Windows 10

File Explorer νέος εξερευνητής αρχείων στα Windows 10

Η Microsoft υποσχέθηκε μια σύγχρονη έκδοση του File Explorer πριν από μερικά χρόνια, αλλά το project δεν έφτασε ποτέ στο τελικό στάδιο παρά τα πολλά προσχέδια που εμφανιζόταν κατά καιρούς στα Windows 10 build previews.

Η εταιρεία φέρεται να επικεντρωνόταν περισσότερο στη βελτίωση της εμφάνισης της υπάρχουσας έκδοσης του Win32 του File Explorer και η τελευταία “σταθερή” ενημέρωση των Windows 10 έφερε για παράδειγμα ένα νέο σκοτεινό θέμα.File Explorer

Ωστόσο, ο File Explorer θα λάβει ένα σημαντικό facelift στην επόμενη μεγάλη ενημέρωση των Windows 10, σύμφωνα με μια δημοσίευση του HTNovo.

Η εταιρεία φέρεται να εξετάζει επί του παρόντος νέους τρόπους για να φέρει το Fluent Design στον File Explοrer, και αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, οι δοκιμαστικές εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν στους χρήστες αργότερα μέσα στο 2019.

Ωστόσο, η φάση ανάπτυξης φαίνεται να χρειάζεται αρκετό χρόνο, οπότε μάλλον θα δούμε το νέο File Explοrer στην μεθεπόμενη μεγάλη ενημέρωση των Windows 10 που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020.

Έτσι οι χρήστες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insider θα μπορούσαν να πάρουν μια γεύση από το νέο File Explorer στα τέλη του 2019, όταν η Microsoft θα έχει αναπτύξει το Windows 10 20H1 και θα έχει προωθήσει builds στο Fast Ring.

Προς το παρόν το πειραματικό λειτουργικό Windows 10 20H1 είναι ήδη διαθέσιμο για τους εγγεγραμμένους στο Skip Ahead, αλλά δεν διαθέτει ακόμα μεγάλες αλλαγές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS