ΑρχικήinetΑποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του ASUS ZenFone 6

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του ASUS ZenFone 6

ASUS Η ταϊβανέζικη εταιρεία κατασκευής τηλεφώνων, ASUS, δεν έχει προγραμματισμένη καμία εκδήλωση στο MWC 2019. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε την εταιρεία να κάνει την έκπληξη και να ανακοινώσει την κυκλοφορία της νέας γενιάς ZenFone smartphone. Επίσης παρουσίασε το σχέδιο του επερχόμενου smartphone σε ένα περιοδικό.

Η ASUS έχει τοποθετήσει μια διαφήμιση, για το επερχόμενο smartphone, σε ένα περιοδικό που χορηγήθηκε σε δημοσιογράφους, που είναι καλεσμένοι στο MWC 2019. Το περιοδικό, φυσικά, δεν δόθηκε σε όλους. Στη διαφήμιση το  ZenFone 6 συνοδεύεται από την ετικέτα “Defy Ordinary”. Η ημερομηνία κυκλοφορίας φαίνεται ότι θα είναι η 14η  Μαΐου και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Βαλένθια της Ισπανίας. Η διαφήμιση περιλαμβάνει επίσης μια εικόνα του επερχόμενου smartphone, παρουσιάζοντας μια fullscreen οθόνη με ένα εξαιρετικά στενό πλαίσιο.

Σε μια πρόσφατη διαρροή, τρία πρωτότυπα του ASUS ZenFone 6 εντοπίστηκαν στο διαδίκτυο, δίνοντάς μας μια πρώτη ματιά στα πιθανά σχέδια, πάνω στα οποία εργάζεται η ASUS. Ένα από αυτά τα σχέδια είχε μια οθόνη με selfie κάμερα στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Το πρωτότυπο αποκάλυψε επίσης μια κάθετα τοποθετημένη κάμερα, σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος και μια υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για το επερχόμενο smartphone αυτή τη στιγμή. Σίγουρα τις επόμενες μέρες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS