ΑρχικήinetΗ LG λέει θα κυκλοφορήσει τελικά το V50 ThinQ σε 1-2 μήνες

Η LG λέει θα κυκλοφορήσει τελικά το V50 ThinQ σε 1-2 μήνες

V50 ThinQ Η εταιρεία LG έχει περάσει δύσκολες στιγμές. Τώρα όμως προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της, ακολουθώντας την τάση του 5G. Μετά τη διαρροή του πρώτου 5G smartphone της- LG V50 ThinQ- η LG ανακοίνωσε επίσημα ότι η συσκευή θα παρουσιαστεί στο Mobile World Congress 2019 και θα κυκλοφορήσει σε ένα με δύο μήνες από τώρα.

Η LG διαθέτει δύο ξεχωριστές σειρές- τη σειρά G και τη σειρά V. Ενώ οι συσκευές της σειράς G κυκλοφορούν συνήθως κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, η σειρά V προοριζόταν για το δεύτερο εξάμηνο (το LG V40 ThinQ ανακοινώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο). Ωστόσο, η LG θα παρουσιάσει τώρα τις νέες συσκευές και από τις δύο σειρές ταυτόχρονα.

Σε συνέντευξη Τύπου στη Σεούλ, ο πρόεδρος της LG και επικεφαλής της επιχείρησης, Kwon Bong-seok, δήλωσε ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει τα LG V50 ThinQ και LG G8 ThinQ ταυτόχρονα στο MWC 2019.

Ο Bong-seok ανέφερε ότι το LG V50 ThinQ θα κυκλοφορήσει “μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου” με υποστήριξη για 5G συνδεσιμότητα. Το LG G8 ThinQ, από την άλλη πλευρά, θα είναι ένα “premium LTE smartphone”. Ωστόσο, δεν επιβεβαίωσε τις διαρροές σχετικά με την πιθανή συνεργασία με την Sprint στις ΗΠΑ, για την κυκλοφορία του πρώτου 5G smartphone της.

Η LG προσδοκά ότι η 5G συνδεσιμότητα θα βοηθήσει στην αναβίωση και την ανάπτυξη της εταιρείας, μετά τα προβλήματα που είχε. Δεδομένου ότι το MWC 2019 θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία 5G, η εταιρεία δεν θέλει να περιμένει μέχρι αργότερα για την κυκλοφορία του LG V50 ThinQ και να μείνει πίσω από τους ανταγωνιστές.

Ο πρόεδρος της LG απάντησε επίσης σε ερωτήσεις σχετικά με τα πτυσσόμενα τηλέφωνα και είπε ότι είναι “πολύ νωρίς για την LG” να κυκλοφορήσει πτυσσόμενα smartphones. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι η εταιρεία είναι προετοιμασμένη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καταναλωτών για αναδιπλούμενα smartphones, όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Η LG, σύμφωνα με τα λόγια του επικεφαλής, επικεντρώνεται επί του παρόντος στην επαναφορά της θέσης της στην αγορά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS