ΑρχικήinetΗ οθόνη του LG G8 ThinQ λειτουργεί ως ενισχυτής του Speaker Audio

Η οθόνη του LG G8 ThinQ λειτουργεί ως ενισχυτής του Speaker Audio

LG Όταν μιλάμε για smartphone πάντα σκεφτόμαστε την Apple και τη Samsung, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και η LG κατέχει ένα μέρος στην αγορά premium τηλεφώνων. Η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το G8 ThinQ, το οποίο θα διαθέτει ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό που υπόσχεται να προσφέρει «εξαιρετικό ήχο”.

Το LG G8 ThinQ θα είναι το πρώτο τηλέφωνο της εταιρείας που θα διαθέτει οθόνη Crystal Sound OLED (CSO). Αυτό που καθιστά την τεχνολογία αυτή μοναδική είναι ότι αξιοποιεί την οθόνη OLED του τηλεφώνου ως ενισχυτή ήχου. Αυτό προφανώς έχει πολλά οφέλη για την εμπειρία ήχου, συμπεριλαμβανομένων υψηλότερων επιπέδων έντασης και καθαρότερου ήχου.

Η CSO, που αναπτύχθηκε στο εσωτερικό της LG, κάνει την οθόνη OLED να λειτουργεί σαν ένα διάφραγμα, προκαλώντας δονήσεις σε όλη την επιφάνεια για να παράγει ήχο με εντυπωσιακή ένταση. “Και επειδή η μοναδική τεχνολογία της LG αξιοποιεί ολόκληρη την οθόνη, η CSO βελτιώνει τη σαφήνεια, κάνοντας τις φωνές πιο ευκρινείς και τις απαλές μουσικές νότες πιο αισθητές», λέει η LG.

Σύμφωνα με την LG, στη λειτουργία ανοικτής ακρόασης, το G8 ThinQ προσφέρει πλήρη στερεοφωνική απόδοση μέσω μιας ρύθμισης ήχου 2 καναλιών.

Μερικά άλλα χαρακτηριστικά:

  • DTS: X 3D Surround ήχος, που μιμείται ένα 7.1-channel system με ή χωρίς ακουστικά, το πρώτο για την LG
  • Hi-Fi Quad DAC, που αναβαθμίζει την εμπειρία ακρόασης αναπαράγοντας πιστά τους ήχους, ενώ προσφέρει δυνατότητα αναβάθμισης των περισσότερων αρχείων ήχου για μεγαλύτερη σαφήνεια και βάθος
  • Master Quality Authenticated (MQA), που υποστηρίζει ροή ήχου υψηλής ποιότητας ακόμη και χωρίς απεριόριστο σχέδιο δεδομένων
  • Boombox Speaker, που αξιοποιεί τον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου ως θάλαμο συντονισμού, για να παράγει καταπληκτικά μπάσα και μεγαλύτερη ένταση

Όσο για το υπόλοιπο τηλέφωνο, υπάρχουν μόνο οι πρόσφατες διαρροές από τον Evan Blass (@evleaks στο Twitter). Φαίνεται να υπάρχει ένα notch στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου, διπλή κάμερα και αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος και ένα βύσμα ήχου 3,5 mm στο κάτω μέρος.

Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα κορυφαίο τηλέφωνο, αναμένουμε να τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 855 της Qualcomm. Ωστόσο, δεν είναι γνωστές οι λεπτομέρειες σχετικά με τη μνήμη RAM, το χώρο αποθήκευσης και την μπαταρία.

Η LG αναμένεται να παρουσιάσει το G8 ThinQ στο Mobile World Congress (MWC), αργότερα αυτό το μήνα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS