ΑρχικήUpdatesΤο Gmail αποκτά νέο μενού που σας βοηθάει στην οργάνωση του inbox...

Το Gmail αποκτά νέο μενού που σας βοηθάει στην οργάνωση του inbox σας

Κάθε δευτερόλεπτο είναι πολύτιμο όταν ζείτε τη ζωή σας online. Σε μια νέα ενημέρωση του Gmail, η Google δημιουργεί ένα νέο μενού δεξιού κλικ που θα σας βοηθήσει να απαντάτε και να διαχειριστείτε τα email πιο γρήγορα από ποτέ.

Gmail

Όταν κάνετε δεξί κλικ σε ένα email στα κύρια εισερχόμενα σας, θα δείτε μια ευρύτερη επιλογή επιλογών. Χωρίς να ανοίξετε ένα email, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε reply, να κάνετε reply all ή forward.

Ίσως το πιο χρήσιμο χαρακτηριστικό που είναι κρυμμένο στο νέο μενού είναι η επιλογή “find emails” από τον αποστολέα. Όταν επιλέξετε αυτήν την επιλογή, μπορείτε να δείτε όλα τα email του αποστολές συγκεντρωμένα.

Για όσους θέλουν να οργανώσουν τα μηνύματά τους χωρίς να τα ανοίξουν, θα μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες ή να μετακινήσετε email στο μενού που βρίσκεται δεξιά.

Ή εάν γνωρίζετε ότι ένα μήνυμα είναι σημαντικό και αξίζει μια προσεκτική απάντηση – αλλά δεν μπορείτε να την κάνετε εκείνη την στιγμή. Εάν επιλέξετε το “snooze” , το email θα πάει στο επάνω μέρος των εισερχομένων σας όποτε μπορείτε να το δείτε ξανά, αύριο ή εβδομάδα αργότερα.

Αν είστε χρήστες του G Suite, θα είστε οι πρώτοι που θα έχετε πρόσβαση στις νέες λειτουργίες του Gmail. Για να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στο νέο μενού, θα πρέπει να έχετε επιλέξει “rapid release” στις επιλογές αναβάθμισης. Από τις 22 Φεβρουαρίου, το μενού θα εμφανίζεται ως προγραμματισμένη έκδοση για τους χρήστες της G Suite.

Υπάρχουν πολλά hacks για να κάνετε την εμπειρία σας στο Gmail ευκολότερη και ασφαλέστερη. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις λειτουργίες ασφαλείας σας για να αποκλείσετε τις εφαρμογές τρίτων που έχουν πρόσβαση στην αλληλογραφία σας, να αποσύρετε email που στείλατε κατά-λάθος ή δεν θέλατε να τα στείλετε και να προσθέσετε πολλά ρολόγια στο ημερολόγιό σας για να δείτε τι ώρα είναι σε όλο τον κόσμο.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS