ΑρχικήsecurityInstagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena...

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια followers φτωχότερους.

Η χρονιά αυτή ξεκίνησε με την Kylie Jenner να είναι η βασίλισσα του Instagram, αφού έσπασε το ρεκόρ likes σε μία φωτογραφία. Πρόκειται για μια φωτογραφία ενός αυγού που έφτασε τα 52,8 εκατομμύρια likes, για όσους από εσάς τυγχάνει να μην το έχετε διαβάσει κάπου.

Kylie Jenner

Χτες, όμως,  ένα σφάλμα στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε χάος μεταξύ των χρηστών social media και αποτέλεσε θέμα συζήτησης πολλών online forum, όταν οι οπαδοί των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez διαπίστωσαν σημαντική μείωση του αριθμού των followers. Σύμφωνα με αρκετά posts χρηστών, φαίνεται οι τρεις διασημότητες να έχασαν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου 3 εκατομμύρια followers.

Οι προγραμματιστές, εν τω μεταξύ, επιβεβαίωσαν το σφάλμα και ενημέρωσαν μέσω Twitter ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί μέχρι σήμερα. Το σφάλμα προφανώς επηρέασε αρκετούς ακόμα χρήστες της πλατφόρμας, αν κρίνουμε από τα εκατοντάδες παράπονα που υπάρχουν στο διαδίκτυο, μεταξύ των οποίων οι περισσότεροι Ινδοί.

Πολλοί κάνουν λόγω για κάποιο σφάλμα της πλατφόρμας ενώ άλλοι θεωρούν πώς οι εν λόγω λογαριασμοί πιθανότατα να είναι στόχος των hackers. Όποια και αν είναι η αιτία της σύγχυσης σίγουρα αποδεικνύει ότι το Instagram θα πρέπει να  λάβει πιο σοβαρά την ασφάλεια της πλατφόρμας του και να φροντίζει περισσότερο για την ιδιωτικότητα των χρηστών της καθώς αυτή τη στιγμή είναι το πιο δημοφιλές και εμπορικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS