ΑρχικήinetΤο Twitter αποκλείει apps που πληρώνονται για να αυξάνουν followers

Το Twitter αποκλείει apps που πληρώνονται για να αυξάνουν followers

TwitterΤο Twitter έχει αρχίσει να παίρνει σκληρά μέτρα εναντίον των υπηρεσιών που παραβιάζουν τους API κανόνες του, πραγματοποιώντας μεγάλο όγκο follow και unfollow αιτημάτων. Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης συμπεριφέρεται επίσης σκληρά στις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν το API της για να στέλνουν αυτοματοποιημένα άμεσα μηνύματα. Αυτές οι εφαρμογές γενικά επιτρέπουν στους χρήστες να ακολουθούν μεγάλο αριθμό χρηστών, με την ελπίδα ότι θα τους ακολουθήσουν και εκείνοι και στη συνέχεια κάνουν unfollow όσους δεν τους ακολουθήσουν τελικά. Όλες αυτές οι εφαρμογές παίρνουν χρήματα από τους χρήστες τους.

Την Πέμπτη, το Twitter απέκλεισε το ManagerFlitter, το Statusbew και το Crowdfire, σύμφωνα με τον σύμβουλο social media, Matt Navarra. Αυτές οι τρεις εφαρμογές χρέωναν τους χρήστες για να τους βοηθήσουν στην ανάπτυξη των λογαριασμών τους, παραβιάζοντας τους κανόνες API του Twitter.

Σύμφωνα με τους κανόνες API του Twitter, τέτοιες μη ορθές μέθοδοι following και unfollowing απαγορεύονται. Εκμεταλλευόμενοι την πλατφόρμα του Twitter, οι υπηρεσίες αυτές κατέστρεφαν την εμπειρία των χρηστών προς όφελος άλλων.

Το ManageFlitter χρεώνει τους χρήστες 12$ έως 49$ το μήνα, υποσχόμενο ότι θα τους βοηθήσει να αυξήσουν τους followers τους. Η υπηρεσία ξεκινά κάνοντας follow σε έναν μεγάλο αριθμό λογαριασμών και περιμένοντας να τους ακολουθήσουν κι εκείνοι. Μετά από λίγες μέρες, εάν οι χρήστες στους οποίους έχουν κάνει follow, δεν το ανταποδώσουν, η υπηρεσία τους κάνει unfollow ομαδικά.

Μια άλλη παρόμοια υπηρεσία που έχει αποκλειστεί περιλαμβάνει το Crowdfire. Η υπηρεσία προσφέρει ένα σύνολο εργαλείων για τους χρήστες του Twitter και τους χρεώνει έως και 75$ το μήνα. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Crowdfire, Nischal Shetty, ισχυρίστηκε ότι το Twitter είχε εγκρίνει την εφαρμογή, το Σεπτέμβριο του 2017. Τον Σεπτέμβριο του 2018 η εφαρμογή είχε λάβει αυξημένη πρόσβαση στο API. Πρόσθεσε επίσης ότι έλαβαν ειδοποίηση αναστολής στις 31 Ιανουαρίου 2019, χωρίς καμία προειδοποίηση.

Το Twitter απάντησε στην TechCrunch και δήλωσε ότι θα εξακολουθήσει να επιτρέπει σε αυτές τις εταιρείες να υποβάλουν αίτηση για νέο λογαριασμό προγραμματιστή και να ζητήσουν εκ νέου έγκριση. Ωστόσο, οι υπάρχουσες εφαρμογές θα παραμείνουν σε αναστολή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS